"Όχι άλλους φόρους"!

greek 01/1/2012
Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες η ελληνική κυβέρνηση θα υποδεχτεί το κλιμάκιο της Τρόικας, που επιστρέφει με άγριες διαθέσεις στην Αθήνα!
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απεσταλμένοι των δανειστών θα απαιτήσουν "εδώ και τώρα" την εφαρμογή των μέτρων που θα καλύψουν την μαύρη τρύπα των 3 δις ευρώ, ενώ το μήνυμα είναι ότι αυτό πρέπει να γίνει μέσω της περαιτέρω μείωσης των δαπανών, και όχι από αύξηση φόρων, δηλαδή ένα πιο επιθετικό κλείσιμο φορέων και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ζητηθεί επίσης, άμεσο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, την ένταξη στο ενιαίο μισθολόγιο γιατρών, στρατιωτικών, πανεπιστημιακών και δικαστικών και τη μείωση επικουρικών συντάξεων, κοινωνικών επιδομάτων και δαπανών υγείας.
 
Τέλος, οι απεσταλμένοι της Τρόικας έχουν αναλάβει να συνδράμουν την Ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να υπάρξει ταχύτερη απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ θα απαιτήσουν την ταχύτερη δυνατή εφαρμογή των αποκρατικοποιήσεων, προκειμένου να προκύψουν έσοδα ύψους 96 δις ευρώ για το Ελληνικό Δημόσιο.
 
 




Tags:  

Δεν θα είναι τελικά "ανάπηροι" οι παιδόφιλοι!
 Τις προηγούμενες ημέρες είχαν προκληθεί αντιδράσεις μετά τη δημοσιοποίηση του ΦΕΚ  με το οποίο καθορίζονταν ποσοστά αναπηρίας (από 20% έως 30%) σε παιδόφιλους!
Ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ για την ληστεία στην Πινακοθήκη
Οι ληστές άρπαξαν τρεις πίνακες μεγάλης αξίας.Ένας εξ αυτών ήταν Πικάσο που φιλοτεχνήθηκε το 1939.Ο φύλακας αντιλήφθηκε και κυνήγησε τον έναν από τους ληστές.
Ασφαλές το νερό της Πορταριάς
Ασφαλές το νερό της Πορταριάς
«Το νερό της Πορταριάς είναι απολύτως ασφαλές και κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας».
Τελευταία Σχόλια