Πυρά Γεωργιάδη κατά Παπουτσή

greek 26/11/2011
''Να μη βάζουμε σε θέσεις ευθύνης ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, γιατί είναι επικίνδυνοι'', δήλωσε στη ΝΕΤ ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο Χρήστο Παπουτσή πυροδοτώντας το ήδη τεταμένο κλίμα στις σχέσεις των δυο αντρών.
 
Αφορμή στάθηκε η παρουσία ένοπλων ιδιωτών φρουρών σε εμπορικά πλοία, μέτρο για τη ρύθμιση της πειρατείας. Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι ο Χρήστος Παπουτσής δεν είχε καμία αρμοδιότητα πάνω σε αυτό το θέμα, που αφορά καθαρά το υπουργείο Ναυτιλίας, και καταλογίζει στον υπουργό ότι ποτέ δεν ενημερώθηκαν τα συναρμόδια υπουργεία για το θέμα των φρουρών.
 
Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι χρειάστηκε η παρέμβαση του Μ. Χρυσοχοίδη που καθησύχασε τους εφοπλιστές.Αν δε γινόταν αυτό θα χάναμε 300 πλοία, είπε ο υφυπουργός.
 
Αναφερόμενος στο περιστατικό αποδοκιμασίας του από πολίτες στη Μυτιλήνη, ο υφυπουργός θέλησε να υποβιβάσει το γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στη Μυτιλήνη του ζήτησαν και αυτόγραφα
 




Tags:  

Απόφαση-βόμβα για το χαράτσι
Απόφαση-βόμβα για το χαράτσι
Προσωρινή διαταγή κατά της ΔΕΗ, ώστε να μην κόψει το ρεύμα σε άτομα που δεν έχουν πληρώσει το τέλος ακινήτων εξέδωσε το μονομελές Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης.
 
 
Κατάληψη στο εργοστάσιο της Coca Cola
Κατάληψη στο εργοστάσιο της Coca Cola
Σε κατάληψη του εργοστασίου της Coca Cola στην Πάτρα προχώρησαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας αντιδρώντας σε απολύσεις συναδέλφων τους.
 
 
Συνελήφθησαν λαθρομετανάστες και διακινητές
Συνελήφθησαν λαθρομετανάστες και διακινητές
Στα χέρια του Λιμεναρχείου Σάμου έπεσαν  εφτά λαθρομετανάστες και δύο αλλοδαποί που φέρονται να τους μετέφεραν στο νησί.
 
 
Τελευταία Σχόλια