¨Οδηγούν τους Έλληνες στην εξαθλίωση"

greek 13/12/2011

Για "μέτρα κοινωνικής εξόντωσης και σφαγιασμού των εργαζομένων" έκανε λόγο ο Δημήτρης Στρατούλης.
 
Το μέλος της Επιτροπής Εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ  με αφορμή τις συζητήσεις περί προωθούμενης συμφωνίας τρόικας-κυβέρνησης για απολύσεις στο δημόσιο και κατάργηση του κατώτερου μισθού στον ιδιωτικό τομέα τόνισε:

"Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ΝΔ ακροδεξιάς δεν έχει κανένα πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να συμφωνήσει με την τρόικα να γίνουν χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο, να καταργηθεί ο κατώτερος μισθός και ο 13ος και 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα, γιατί αυτά τα μέτρα οδηγούν όλους τους εργαζόμενους και κυρίως τους χαμηλόμισθους στην απόλυτη εξαθλίωση".


Ανέφερε τέλος ότι ο λαός "όχι μόνο πρέπει να συνεχίσει τους αγώνες του για να ανατρέψει κι αυτή την κυβέρνηση αλλά και να εκφράσει άμεσα με εκλογές τη γνώμη του, εάν επιθυμεί να του φορέσουν μία νέα θηλιά στο λαιμό ή εάν προκρίνει μία άλλη πολιτική που ως βασικό κριτήριο θα έχει την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών του και όχι τη σωτηρία των τοκογλύφων πιστωτών της χώρας".
 





Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και στον Εύοσμο
Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και στον Εύοσμο
Νέο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας λειτουργεί από τα μέσα Δεκεμβρίου 2011 στις εγκαταστάσεις του Διαπολιτισμικού Λυκείου Ευόσμου, για περίπου 40 μαθητές, που είχαν εγκαταλείψει πρόωρα το σχολείο.
Συνάντηση Κ.Παπούλια με Υπουργό Εξωτερικών των Εμιράτων
Συνάντηση Κ.Παπούλια με Υπουργό Εξωτερικών των Εμιράτων
Τις ευχαριστίες του ελληνικού λαού προς τον ηγέτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σεΐχη Χαλίφα για το ενδιαφέρον που δείχνει για την Ελλάδα, εξέφρασε ο Κ. Παπούλιας.
Συνάντηση Παπαδήμου-Βενιζέλου
Συνάντηση Παπαδήμου-Βενιζέλου
Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, και τους αναπληρωτές υπουργούς Φίλιππο Σαχινίδη και Παντελή Οικονόμου έχει στις 14.00 ο Πρωθυπουργός.
Τελευταία Σχόλια