Πυρά κατά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

greek 27/11/2011
 
Κατά μέτωπο επιθεση στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμμαχία με αφορμή τις εξαγγελίες των δύο κομμάτων στον τουρισμό.
 
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Δημήτρης Ζαφειριάδης κατηγόρησε τα δύο μεγάλα κόμματα πως αν και συγκυβερνούν, συνεχίζουν να κρύβονται πίσω από συνήθεις ανακοινώσεις και εξαγγελίες φέρνοντας ως παράδειγμα τις ομιλίες του Αντώνη Σαμαρά και του Μιχάλη Χρυσοχοίδη στη συνέλευση του ξενοδοχειακού επιμελητηριου.
 
"Μπορούν όμως τώρα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό να τολμήσουν να πάρουν τις σχετικές αποφάσεις. Να προχωρήσουν στην κατάργηση του ειδικού τέλους για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και να ιδρυθεί αυτόνομο υπουργείο τουρισμού, όπως συμφωνούν όλοι, καταργώντας ταυτόχρονα καμιά εικοσαριά από τις σημερινές θέσεις υπουργών και υφυπουργών", δήλωσε ο κ. Ζαφειριάδης. 
 





Πιο έτοιμος ο Λεβαδειακός
Πιο έτοιμος ο Λεβαδειακός
Ο Λεβαδειακός έδειξε να είναι πιο έτοιμος από τη Δόξα Δράμας, την οποία κέρδισε με 1-0 στη Λιβαδειά πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λίγκα. Ο Βασιλείου ήταν ο σκόρερ των Βοιωτών, που έχασαν και πέναλτι πριν το γκολ.
Καραβίδες γιουβέτσι
Καραβίδες γιουβέτσι
Υλικά:
10 μεσαίες καραβίδες
1-2 νεροπότηρο λάδι
2 κρεμμύδια
 
"Πήγε να με βιάσει και τρακάραμε"
"Πήγε να με βιάσει και τρακάραμε"
Απεργία πείνας προκειμένου να μην απελαθεί, ξεκίνησε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, ένας 20χρονος Μαροκινός ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού.
Τελευταία Σχόλια