Galaxy Nexus: Το πρώτο smartphone με Android 4.0

greek 17/11/2011
Το πρώτο τηλέφωνο που υποστηρίζει το Android 4.0, το Galaxy Nexus, κυκλοφόρησε στην Βρετανία και σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμο και τις ΗΠΑ.

Tο Galaxy Nexus διαθέτει επεξεργαστή 1,2GHz, 1GB ενσωματωμένη μνήμη, μπρος και πίσω κάμερα, επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, πυξίδα και βαρόμετρο. Η οθόνη του είναι μια Super AMOLED 4,65 ιντσών και μπορεί να προβάλλει HD βίντεο 720p.

Η έκδοση Ice Cream Sandwich είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση που έχει γίνει στο Android μέχρι τώρα και περιλαμβάνει λειτουργίες όπως το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου με αναγνώριση προσώπου, ένα πολύ πιο γρήγορο και ακριβές πρόγραμμα speech-to-text και μια ολόκληρη πλατφόρμα βασισμένη στο NFC για να μοιράζεστε δεδομένα.

To NFC μέχρι στιγμής είχε βρει εφαρμογή στη χρησιμοποίηση του τηλεφώνου για πληρωμές σε καταστήματα αλλά στο Ice Cream Sandwich επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μοιράζονται δεδομένα όπως βίντεο, πληροφορίες ή διευθύνσεις internet απλά φέρνοντας κοντά 2 τηλέφωνα.

Στη νέα αυτή έκδοση του Android, όπως ήταν λογικό, έχει αναβαθμιστεί το interface κάνοντας τη συνολική εμπειρία χρήσης πολύ πιο ευχάριστη.




Tags:   smartphone , Samsung , Android  

Nokia tablet με Windows 8 το 2012;
Nokia tablet με Windows 8 το 2012;
Η Nokia σχεδιάζει την κυκλοφορία ενός νέου tablet το καλοκαίρι του 2012 που θα λειτουργεί με Windows.
Μακιγιάζ για έντονα ζυγωματικά!
Μακιγιάζ για έντονα ζυγωματικά!
Τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα με αρκετό όγκο δείχνουν ένα πρόσωπο γεμάτο φρεσκάδα και υγεία. 
Ζημιές στα κατεχόμενα από τις βροχές
Ζημιές στα κατεχόμενα από τις βροχές
Ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκλήθηκαν χθες σε διάφορες περιοχές της κατεχόμενης Κύπρου.
Τελευταία Σχόλια