Το ταχύτερο περιπολικό του κόσμου

greek 27/11/2011
  Υπάρχουν περιπολικά που τα βλέπουν οι κακοποιοί και…γελάνε, αλλά και άλλα που σταματούν για να τα θαυμάσουν. Όπως το συγκεκριμένο AUDI R8 GTR, από το οποίο δύσκολα μπορεί κάποιος να ξεφύγει. Πολύ απλά γιατί ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Abt το περιποιήθηκε σε βαθμό…κακουργήματος. Ο V10 κινητήρας του αποδίδει 620 ίππους ικανούς να το επιταχύνουν από το…πάτημα της σειρήνας ως τα 100 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα, ενώ σταματάει την προσπάθεια καταδίωξης μόνο όταν τα ταχύμετρό του δείξει 325 χλμ/ώρα. Εξωτερικά ξεχωρίζει όχι μόνο από τους φάρους στην οροφή αλλά και από τις εντυπωσιακές ζάντες στους τεράστιους τροχούς διαστάσεων 235/35/19, ενώ ο εξοπλισμός του εσωτερικού παραπέμπει σε καθαρόαιμο αγωνιστικό μοντέλο. Μειονέκτημά του; Δεν έχει ικανοποιητικό χώρο για συλληφθέντες…




Tags:   r8 , police car , audi  

Τουρκικές προκλήσεις!
Τουρκικές προκλήσεις!
"Παρακαλάμε" τους Τούρκους να αγοράσουν το αεροδρόμιο Αθηνών, σύμφωνα με την εφημερίδα Ακσιάμ και τους πουλάμε ακίνητα 100 εκ.τετραγωνικών μέτρων!
Την Τετάρτη η κηδεία του Βαγγέλη Λιβαδά
Την Τετάρτη η κηδεία του Β. Λιβαδά
Από το Β΄Νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (30/11) η κηδεία του θεατρικού επιχειρηματία Βαγγέλη Λιβαδά, που βρήκε τραγικό θάνατο χθες στο σπίτι του.
Γιορτή Τσίπουρου στη Φλώρινα
Γιορτή Τσίπουρου στη Φλώρινα
Ο Δήμος Αμύνταιου, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2011», διοργανώνει τις Γιορτές Τσίπουρου από τις αρχές μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.
Τελευταία Σχόλια