Μακριές πυκνές βλεφαρίδες

greek 28/11/2011
Η καλύτερη περίοδος για έντονες, σέξι βλεφαρίδες είναι αυτή των γιορτών με τα ατελείωτα πάρτι. Ένα μακιγιάζ γιορτινό και λαμπερό.
 
Οι ψεύτικες βλεφαρίδες τονίζουν το βλέμμα. Πριν τις τοποθετήσετε, απλώστε μια μάσκαρα για όγκο στις φυσικές σας βλεφαρίδες. Έπειτα στριφογυρίστε λίγο τις ψεύτικες ανάμεσα στα δαχτυλά σας για να χαλαρώσουν και να είναι πιο εύκολο να τις
προσαρμόσετε στο σχήμα των ματιών σας. 
Κρατήστε τη βλεφαρίδα πάνω στο βλέφαρο σας και μετρήστε το μήκος της. Αν είναι υπερβολικά μακριά, ψαλιδίστε λίγο τις άκρες της. Με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας απλώστε κόλλα στη βάση της (μην απλώνετε ποτέ την κόλλα κατευθείαν από το σωληνάριο, θα γίνετε χάλια).
Περιμένετε περίπου 30 δευτερόλεπτα έτσι ώστε η κόλλα από υγρή να γίνει κολλώδης και κοιτάζοντας προς τα κάτω σε έναν καθρέφτη κολλήστε την πάνω στη φυσική σας βλεφαρίδα.
Τελειώστε κάνοντας το περίγραμμα, ακριβώς στη βάση των ψεύτικων βλεφαρίδων, με ένα υγρό eye-linerμ με λεπτή μύτη       




Tags:  

Τετ-α-τετ Βενιζέλου-Λοβέρδου
Τετ-α-τετ Βενιζέλου-Λοβέρδου
Αδιάκοπα συνεχίζονται οι συναντήσεις και διαβουλεύσεις μεγαλοστελεχών του ΠΑΣΟΚ με κεντρικό θέμα την επόμενη μέρα του κόμματος.
 
 
Σύλληψη επιχειρηματία για χρέη
Σύλληψη επιχειρηματία για χρέη
Σε μια ακόμη σύλληψη για χρέη προς το Δημόσιο προέβη η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Στον εισαγγελέα η διόγκωση του ελλείμματος
Στον εισαγγελέα η διόγκωση του ελλείμματος
 Εξηγήσεις ως ύποπτος καλείται να δώσει, στις 12 Δεκεμβρίου, ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ.Ανδρέας Γεωργίου στον εισαγγελέα, που ερευνά τις καταγγελίες για τεχνητή διόγκωση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009.
Τελευταία Σχόλια