Ευχές επωνύμων για το 2012

greek 30/12/2011
Με χιούμορ αλλά και με μεγάλο προβληματισμό, επώνυμοι Έλληνες εύχονται μέσω του Pro.com.gr ευχές για το 2012!
 
Τζένη Μπότση, ηθοποιός : « Η ευχή που δίνω για όλο τον κόσμο, είναι η ίδια εδώ και καιρό! Να είμαστε καλά και να έχουμε υπομονή να αντέχουμε σε όλα, για όλα μας χρειάζεται! Ειδικότερα για μένα, εύχομαι υγεία κι ηρεμία!»
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ηθοποιός : «Να έχουμε δύναμη και να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε, αλλά και υγεία, δύναμη, κουράγιο και περισσότερη αισιοδοξία! Αν γινόταν ένα θαύμα θα ήθελα να σταματήσουν  οι περικοπές σε ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να γίνονται και να μπορέσει όλος ο κόσμος να ζει με αξιοπρέπεια που σήμερα, ένα μεγάλο ποσοστό κόσμου, δεν μπορεί.»
Δημήτρης Μυταράς, ζωγράφος : «Εύχομαι ό,τι καλύτερο επιθυμεί ο καθένας! Αλλά και να βάλουν μυαλό οι πολιτικοί για να περάσουν τα βάσανά μας! Αυτό είναι μια μόνιμη ευχή για τον κάθε Έλληνα!»
Γιώργος Σατσίδης, δημοσιογράφος : «Εύχομαι το 2012 να μην είναι τόσο δυσοίωνο όσο υποθέτουμε ότι θα είναι. Νομίζω ότι το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι να έχουμε δύναμη αλλά και υπέρμετρη αισιοδοξία για να αντιμετωπίσουμε αυτό που έρχεται. Γιατί αυτό που έρχεται κάθε άλλο παρά ευοίωνο μοιάζει να είναι. Και θα πρέπει να σκεφτούμε, επειδή έρχονται πολύ δύσκολες στιγμές, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι υπάρχουν χειρότερα που έχουν να κάνουν με την υγεία πια – πέρα από την εξέλιξή μας σαν έθνος δηλαδή. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάθλιψη εν ολίγοις..»
Βάσια Τριφύλλη, ηθοποιός : «Η ευχή μου θα είναι ανάλογη των οικονομικών προβλημάτων: Χρόνια -  ΣΤΟΠ – και το υπόλοιπο θα το στείλω του χρόνου! Για να γελάσουμε και λίγο γιατί έχει πικραθεί το χειλάκι μας. Ειδικότερα για τους ανθρώπους της ηθοποιίας, πρέπει να δώσω ακόμα περισσότερες ευχές γιατί είμαστε οι κακομοιραίοι χωρίς δουλειά, ας ελπίσουμε ότι το 2012 τα πράγματα θα είναι καλύτερα… Με μια ελπίδα ζούμε!»
 




Tags:  

Αποκλειστική συνέντευξη του Π. Αντωνακόπουλου
«Δεν είναι επικοινωνιακό παιχνίδι η παραίτησή μου», δηλώνει ο βουλευτής Π.Αντωνακόπουλος και καλεί όλους τους βουλευτές να παραιτηθούν!
Συνέντευξη Θανάση Βισκαδουράκη στο pro.com.gr
Διαβάστε τη συνέντευξη του ηθοποιού Θανάση Βισκαδουράκη στο pro.com.gr.
Συνέντευξη του Απόστολου Κακλαμάνη
Διέψευσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης σενάρια περί εμπλοκής του ονόματός του στις διεργασίες για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης
Τελευταία Σχόλια