Προειδοποίηση του υπουργείου Παιδείας στα Πανεπιστήμια

greek 28/11/2011
Αυστηρή προειδοποίηση προς πρυτάνεις Πανεπιστημίων και προέδρους ΤΕΙ, απηύθυνε ο ειδικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Β. Παπάζογλου, για τις δαπάνες των ιδρυμάτων. Συγκεκριμένα με έγγραφό του προειδοποιεί ότι δεν θα υπογράφονται αποφάσεις που υποβάλλονται εκπρόθεσμα.
    Δηλαδή αφού έχουν αναληφθεί οι σχετικές υποχρεώσεις, χωρίς να έχει προωθηθεί η νόμιμη διαδικασία. Επίσης θα πρέπει να αναζητούνται οι πειθαρχικές ευθύνες και να καταλογίζονται οι σχετικές δαπάνες σε βάρος όσων αναλαμβάνουν μη σύννομες οικονομικές υποχρεώσεις, οι οποίες επιβαρύνουν τους προϋπολογισμούς των ιδρυμάτων τους.
 
 





Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το έργο «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού» στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης»
Το Pro.com.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μία από τις  5  διπλές προσκλήσεις  για την εκπληκτική κωμωδία του Ιταλού Νομπελίστα συγγραφέα-ηθοποιού Ντάριο Φο  «Η κωμωδία του τυχαίου θάνατου ενός αναρχικού», στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης», για την παράσταση της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου, στις 21:00.
Πιο έτοιμος ο Λεβαδειακός
Πιο έτοιμος ο Λεβαδειακός
Ο Λεβαδειακός έδειξε να είναι πιο έτοιμος από τη Δόξα Δράμας, την οποία κέρδισε με 1-0 στη Λιβαδειά πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λίγκα. Ο Βασιλείου ήταν ο σκόρερ των Βοιωτών, που έχασαν και πέναλτι πριν το γκολ.
«Γκέλα» για ΠΑΟΚ
«Γκέλα» για ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ έχασε ξανά έδαφος στην βαθμολογία (0-0 με την Κέρκυρα), αλλά το χειρότερο απ’ όλα κινδυνεύει να χάσει και δύο από τα σημαντικότερα όπλα του, αφού οι Γκαρσία και Βιεϊρίνια είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση που ακολουθεί με την Τότεναμ στο Λονδίνο. 
Τελευταία Σχόλια