Ράλι Ντακάρ: Δεύτερη ημέρα

greek 03/1/2012
  Τα θηριώδη HUMMER εντυπωσίασαν στο δεύτερο σκέλος του ράλι Ντακάρ που εξελίχθηκε στην Αργεντινή. Πρωταγωνιστής της ημέρας ήταν ο περσινός νικητής του αγώνα, ο Αλ Ατίγια. Ο οδηγός από το Κατάρ, που στο πρώτο σκέλος λόγω προβλημάτων έφτασε κοντά στην εγκατάλειψη και τελικά τερμάτισε 38ος, στην ειδική διαδρομή των 295 χιλιομέτρων της δεύτερης ημέρας προσπέρασε 17 αυτοκίνητα για να τερματίσει με το HUMMER πρώτος, 54 δευτερόλεπτα μπροστά από το ΜΙΝΙ του Πετερανσέλ. Τρίτος ήταν ο Αμερικανός Γκόρντον με ένα ακόμα HUMMER. Στη γενική κατάταξη, μετά τις πρώτες δύο ημέρες προηγείται ο Πετερανσέλ, έχοντας 2΄28΄΄ διαφορά από τον Γκόρντον και 2΄33΄΄ από τον τρίτο Χόλοβζιτς που οδηγεί ΜΙΝΙ. Ο Αλ Ατίγια ανέβηκε πλέον στην έκτη θέση 8΄47΄΄ πίσω από τον Πετερανσέλ.
  Στις μοτοσικλέτες, ο περσινός νικητής Μαρκ Κόμα απογείωσε την ΚΤΜ και πέρασε στην πρώτη θέση, 2΄30΄΄ μπροστά από την APRILIA του Χιλιανού Λόπεζ και 2΄52΄΄ από την ΚΤΜ του Ντεπρέ .
  Στις «γουρούνες» προηγείται ο Λα Φουέντε από την Ουρουγουάη με ΥΑΜΑΗΑ και στα φορτηγά ο Ολλανδός Ντε Ρόι με IVECO.
  Το δεύτερο σκέλος, που είχε συνολικό μήκος 782 χιλιόμετρα, ξεκίνησε με ανάβαση στα 2.000 μέτρα και ολοκληρώθηκε στο Σαν Ραφαέλ, αφού προηγουμένως διέσχισε ένα ηφαιστειακό τοπίο με επικίνδυνους γκρι αμμόλοφους.
  Η τρίτη ημέρα θα ολοκληρωθεί στο Σαν Χουάν αφού πρώτα τα πληρώματα διανύσουν 500 χιλιόμετρα στις Άνδεις σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό έδαφος με μεγάλες πέτρες αλλά και ποτάμια.


Videos






Tags:   dakar rally 2012  

Και ο Καστανίδης υποψήφιος;
Πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο πρώην υπουργός, Χάρης Καστανίδης θα είναι υποψήφιος στην κούρσα της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, υπό μια βασική προϋπόθεση!
 
Ολοκληρώθηκε η απορρόφηση θυγατρικής
Ολοκληρώθηκε η απορρόφηση θυγατρικής
Την ολοκλήρωση της συγχώνευσης δια απορροφήσεως, της κατά 100% θυγατρικής της εταιρείας "Δωροθέα Κουκουζέλη Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης", ανακοίνωσε η Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ.
Ο Κλούνει την κρατά κλειδωμένη!
Ο Κλούνει την κρατά κλειδωμένη!
Mε την νέα του αγαπημένη Stacey Keibler, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Palm Springs ο γόης George Clooney.
 
Τελευταία Σχόλια