PORSCHE Panamera GTS

greek 22/11/2011
  Οι περισσότεροι οδηγοί συνήθως ενοχλούνται από τους διάφορους θορύβους που φτάνουν στην καμπίνα των αυτοκινήτων. Για αυτό το λόγο όλες οι εταιρείες δίνουν μεγάλη έμφαση στον τομέα της ηχομόνωσης. Όταν όμως κάποιος πρόκειται να…πιλοτάρει τη νέα πανίσχυρη PORSCHE Panamera GTS, οι απαιτήσεις διαφοροποιούνται. Έτσι, οι Γερμανοί εφοδίασαν το νέο τετράπορτο μοντέλο τους με ένα σύστημα που μεταφέρει στο εσωτερικό τον ήχο του V8 κινητήρα των 4.8 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 430 ίππους, ικανούς να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Σε συνδυασμό μάλιστα με την τετρακίνηση, το αυτόματο κιβώτιο των επτά ταχυτήτων και την αερανάρτηση που χαμηλώνει το ύψος του αμαξώματος, το έργο του οδηγού, ο οποίος κάθεται στα μπάκετ καθίσματα από δέρμα και αλκαντάρα , γίνεται πραγματικά απολαυστικό. Γιατί απόλαυση είναι να επιταχύνεις από στάση ως τα 100 χλμ/ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα και μετά να βλέπεις το ταχύμετρο να φλερτάρει τα 290 χλμ/ώρα. Και όλα αυτά όχι σε μια…απλή  Panamera. Αλλά σε μια GTS.


Videos






Tags:   Porsche , panamera , GTS  

Παραιτήθηκε ο Γ.Γ Δημοσιονομικής Πολιτικής
Παραιτήθηκε ο Γ.Γ Δημοσιονομικής Πολιτικής
Την παραίτησή του υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών κ. Ηλίας Πεντάζος
«Βλέπει» Ριέρα η Σάντερλαντ
«Βλέπει» Ριέρα η Σάντερλαντ
Η Αγγλία όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος αγωνιστικός σταθμός, για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού Άλμπερτ Ριέρα ο οποίος, καθημερινά δέχεται την κατακραυγή του Τουρκικού Τύπου.
Τροποποίηση των ευρωπαικών συνθηκών θέλει ο Σαρκοζί
Τροποποίηση των ευρωπαικών συνθηκών θέλει ο Σαρκοζί
Την Πέμπτη, στο Στρασβούργο, ο πρόεδρος της Γαλλίας μαζί με την καγκελάριο της Γερμανίας θα διαβουλευθούν στο θέμα της σύγκλισης των οικονομικών πολιτικών στην ευρωζώνη και με τον νέο πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Μόντι.
Τελευταία Σχόλια