Γκολ και θέαμα στο Τσάμπιονς Λιγκ

greek 22/11/2011
Μέρες Μαραντόνα ζουν στην Νάπολι με τον Έντινσον Καβάνι να οδηγεί την ομάδα του στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ναπολιτάνοι ξεπέρασαν το εμπόδιο της πολύ φορμαρισμένης Μάντσεστερ Σίτι επικρατώντας στο Σαν Πάολο με 2-1.

Οι «γαλάζιοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 17’ με τον Καβάνι, σε μία φάση, όπου ο επιθετικός των Ιταλών «πετάχθηκε» στο πρώτο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και με κεφαλιά άλλαξε ελάχιστα την πορεία της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα του Χαρτ.

Οι Άγγλοι κατάφεραν να… επιστρέψουν στην αναμέτρηση στο 33’΄με τον Μπαλοτέλι, αλλά τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Νάπολι με… δράση και πάλι τον Καβάνι πήρε προβάδισμα στο σκορ.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Αρόνικα, Ντοσένα (89’ Φερναντέζ), Καμπανιάρο, Καναβάρο, Μάτζιο, Χάμσικ, Γκαργκάνο, Ινλέρ (59’ Ντεμαϊλί), Καβάνι (83’ Πάντεφ), Λαβέτσι.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα (86’ Α. Τζόνσον), Λέσκοτ, Κολάροφ, Μίλνερ, Ντε Γιόνγκ (71’ Νασρί), Τουρέ, Τζέκο (81’ Αγουέρο), Σίλβα, Μπαλοτέλι.

Τα αποτελέσματα της ημέρας

ΤΣΣΚΑ-Λιλ 0-2
Τραμπζονσπόρ-Ιντερ 1-1
Οτελούλ-Βασιλεία 2-3
Μάντσεστερ Γ.-Μπενφίκα 2-2
Νάπολι-Μάντσεστερ Σίτι 2-1
Μπάγερν-Βιγιαρεάλ 3-1
Ρεάλ Μαδρίτης-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 6-2
Λιόν-Αγιαξ 0-0




Tags:  

Μπαράζ ληστειών τη νύχτα
Μπαράζ ληστειών τη νύχτα
Οι ληστές έχουν πλέον θράσος και δεν υπολογίζουν τίποτα. Ό,τι ώρα και να είναι εισβάλουν ένοπλοι σε σπίτια και καταστήματα τρομάζοντας τους πολίτες.
"Η Ευρώπη δεν πρέπει να κατρακυλήσει"
"Η Ευρώπη δεν πρέπει να κατρακυλήσει"
Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ έκανε έκκληση χθες Κυριακή να "μην αφήσουμε την Ευρώπη να κατρακυλήσει".
Παράταση για αυθαίρετα
Παράταση για αυθαίρετα
Παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση των αυθαιρέτων μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου.
Τελευταία Σχόλια