Αισιοδοξία για τις εμπορευματικές μεταφορές

greek 06/1/2012

Αισιόδοξος ότι θα βρεθεί χρυσή τομή στο θέμα της απελευθέρωσης των εμπορευματικών μεταφορών μετά την ομόφωνη απόφαση του υπουργικού συμβουλίου, δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης, ερωτηθείς σχετικά, μετά την τελετή αγιασμού των υδάτων στη Θεσσαλονίκη, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση.
   
«Πάνω από όλα η ανάπτυξη της χώρας και η δημιουργία θέσεων απασχόλησης», πρόσθεσε ο υφυπουργός.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη στήριξη της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο κ. Μαγκριώτης απάντησε: «Πρέπει να είναι η απόλυτη επιλογή όλων μας. Η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της και να πετύχει τους κρίσιμους στόχους της για να σταθεροποιηθεί η οικονομία και η χώρα να κάνει τα πρώτα βήματα της ανάτασης και της ανάπτυξής της. Για να νιώσουν οι πολίτες και ειδικότερα οι αδύναμοι, οι άνεργοι και οι νέοι, την ελάχιστη ασφάλεια για την επόμενη μέρα. Η υποστήριξη από την Ευρώπη πρέπει να είναι ακόμα πιο αποφασιστική, ειδικότερα για την ανάπτυξη».

   
Σχετικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις στο, ο κ. Μαγκριώτης δήλωσε: «Ειδικά για το ΠΑΣΟΚ, η επιτυχία της κυβέρνησης Παπαδήμου είναι ακόμη περισσότερο η απόλυτη επιλογή. Μόνο έτσι θα δικαιωθούν οι θυσίες των πολιτών. Μόνο έτσι μπορεί να ελπίζει και το ΠΑΣΟΚ στην ανασυγκρότηση και στη δημιουργική συνέχειά του. Οι πολίτες αγωνιούν για την πορεία της χώρας και πολλοί από αυτούς για την επιβίωση τους. Εμείς πρέπει να εργαζόμαστε, σχεδόν με αποκλειστικό τρόπο, για τη λύση αυτών των προβλημάτων».
 





Όλι Ρεν: "Είμαστε κοντά σε συμφωνία"
"Είμαστε κοντά σε συμφωνία"
"Oι συνομιλίες σχετικά με τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους τείνουν να ολοκληρωθούν" δήλωσε ο Όλι Ρεν.
Τι γίνεται με το λαθρεμπόριο καυσίμων
Τι γίνεται με το λαθρεμπόριο καυσίμων
  Ο κ. Καρατζαφέρης κάνει λόγο για "χαρακτηριστική αδράνεια του κράτους" και ανυπαρξία ενός αξιόπιστου κεντρικού κρατικού ηλεκτρονικού συστήματος.
Στην Αθήνα ο ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ
Στην Αθήνα ο ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ
Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Έχουντ Μπάρακ.Αύριο θα συναντηθεί με τον Έλληνα ομόλογο του Δημήτρη Αβραμόπουλο.
 
Τελευταία Σχόλια