Οι Anonymous βάζουν στόχο online κατάστημα στρατιωτικών ειδών

greek 30/12/2011
Σε συνέχεια των “Εορταστικών” της ενεργειών, μια ομάδα που πρόσκειται στους Anonymous ανακοίνωσε σήμερα το νέο της “τρόπαιο”.

Στόχος ήταν το διαδικτυακό κατάστημα SpecialForces.com το οποίο πουλάει στρατιωτικό εξοπλισμό, απ' όπου η ομάδα έκλεψε προσωπικά στοιχεία των πελατών καθώς και στοιχεία πιστωτικών καρτών.

Οι χάκερς είπαν ότι κατάφεραν να εισβάλλουν στο site πριν από μήνες και ισχυρίζονται ότι έχουν στη διάθεσή τους 14.000 κωδικούς ασφαλείας και πληροφορίες για 8.000 πιστωτικές κάρτες των πελατών.

Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Dave Thomas παραδέχτηκε ότι οι server της εταιρίας δέχτηκαν επίθεση από τους Anonymous τον προηγούμενο Αύγουστο και ότι κλάπηκαν προσωπικά στοιχεία των πελατών.

"Μετά από την επίθεση ξαναφτιάξαμε την ιστοσελίδα από την αρχή και προσλάβαμε ειδικούς σε θέματα ασφάλειας”, είπε ο Dave Thomas προσθέτοντας ότι οι περισσότερες πωλήσεις αφορούν t-shirts και δώρα και ότι η εταιρία δωρίζει ένα μέρος των κερδών της σε φιλανθρωπίες.

Η υπηρεσία Identity Finder από τη Νέα Υόρκη που ειδικεύεται σε θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο δήλωσε ότι τα στοιχεία για τους πελάτες του SpecialForces.com που έχουν δημοσιευθεί μέχρι στιγμής στο internet αφορούν σε 7.277 πιστωτικές κάρτες, 68.830 διευθύνσεις email και 36.368 κωδικούς ασφαλείας.




Tags:   Χάκερ , Anonymous  

Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με τους εργαζόμενους στις ΔΟΥ
Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με τους εργαζόμενους στις ΔΟΥ
Συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες  θα έχει στις 10:00 π.μ. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Συνάντηση Βενιζέλου- Μπακογιάννη
Να παρουσιάσουν θέσεις και προτάσεις, ενόψει της διαπραγμάτευσης για τη νέα δανειακή σύμβαση, ζήτησε από τα κόμματα η Ντόρα Μπακογιάννη.
Το Ισραήλ δίνει προτεραιότητα στις αμυντικές δαπάνες
Το Ισραήλ δίνει προτεραιότητα στις αμυντικές δαπάνες
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός εξήγγειλε αύξηση των αμυντικών δαπανών κατά περίπου 700 εκατομμύρια αμερικανικά δολάρια, αλλάζοντας τις υποσχέσεις του να χρηματοδοτήσει τις κοινωνικές μεταρρυθμίσεις.
 
Τελευταία Σχόλια