Διαμαρτυρίες σε Ηράκλειο & Ρέθυμνο για τη ΔΕΗ

greek 18/11/2011
Εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου ενημερώνουν τους καταναλωτές για το πως μπορούν να πληρώσουν μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στην κατανάλωση ενέργειας και τα δημοτικά τέλη, χωρίς το έκτακτο τέλος.

Στο Ρέθυμνο πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη στο υποκατάστημα της ΔΕΗ, διεκδικώντας την κατάργηση του τέλους ακινήτων.

Σε σχετική ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο, σε συνεργασία και με άλλους φορείς του νομού απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στη διαμαρτυρία και χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων τονίζουν:

"Καλούμε τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τους εμπόρους και τους επαγγελματίες, τους ανέργους και τους συνταξιούχους του νομού, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη, των γραφείων της Δ.Ε.Η. στην πόλη μας, την Παρασκευή 18-11-2011 και ώρα 8:30 το πρωί, για να απαιτήσουμε δυναμικά να καταργηθούν όλα τα χαράτσια".

 





Σπαζοκεφαλιά οι ασάφειες στην εγκύκλιο για την εργασιακή εφεδρεία
Σπαζοκεφαλιά η εργασιακή εφεδρεία
Σταυρόλεξο για... δυνατούς λύτες αποδεικνύεται η εφαρμοστική εγκύκλιος για την εργασιακή εφεδρεία.
Επεισόδια στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Επεισόδια στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν χθες αργά το βράδυ στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο σε εκδήλωση της ΠΑΣΠ για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Δημοπρατούνται δύο σημαντικά έργα στα Ιωάννινα
Δημοπρατούνται δύο σημαντικά έργα στα Ιωάννινα
Δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα οι διακηρύξεις δημοπράτησης για δύο ιδιαίτερα σημαντικά έργα του Δήμου Ιωαννίνων.
Τελευταία Σχόλια