Αnonymous προς Sony: “Θα σας εξαφανίσουμε!”

greek 31/12/2011
Διαδικτυακοί ακτιβιστές που σύμφωνα με τις αναφορές σχετίζονται με τους Anonymous έβαλαν στόχο τη SONY επειδή υποστηρίζει το νέο νόμο περί αστυνόμευσης του Internet και προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων των εταιριών, γνωστό ως SOPA.

“Αυτός ο νόμος θα κλείσει πολλές διαδικτυακές επιχειρήσεις και θα απαγορεύσει την είσοδο σε πολλές ιστοσελίδες για πολλούς χρήστες. Το να υποστηρίζει κανείς το SOPA είναι σαν να θέλει να ρίξει μια ολόκληρη εταιρία από μια γέφυρα. Η στήριξη της SONY στο SOPA θα είναι και η θανατική καταδίκη της”, ανακοίνωσε η ακτιβιστική ομάδα στο διαδίκτυο συνοδεύοντας την ανακοίνωση με ένα βίντεο.

"Επομένως, για ακόμα μια φορά αποφασίσαμε να καταστρέψουμε το δίκτυό σας. Θα ξεπαστρέψουμε το φάντασμά σας από το διαδίκτυο. Ετοιμαστείτε γιατί θα σας εξαφανίσουμε. Θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα είναι υπέρ των ανθρώπων είτε σας αρέσει είτε όχι. Sony, εμείς σε προειδοποιήσαμε.”

Οι Anonymous δήλωσαν επίσης ότι θα βάλουν στο στόχο και έναν αριθμό από celebrities όπως ο Juston Bieber, η Lady Gaga, η Kim Kardashian και η Taylor Swift, επειδή υποστηρίζουν το SOPA.

"Σε όλους αυτούς που αμφισβητούν τις δυνάμεις μας ένα έχουμε να πούμε: Εισβάλαμε στην Bank of America, στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, στον OHE και στη Lockheed Martin. Σε μία μόνο μέρα”, πρόσθεσε η ομάδα.


Videos






Tags:   Anonymous , Sony  

PEUGEOT 107
PEUGEOT 107
Ανανεωμένο αισθητικά και με πλουσιότερο εξοπλισμό θα είναι πλέον το PEUGEOT 107.
Στα "όπλα" η ΓΣΕΕ
Στα "όπλα" η ΓΣΕΕ
Κινητοποιήσεις για τον 13ο και 14ο μισθό, προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος.
140 δις τα κέρδη της Μαφίας!
140 δις τα κέρδη της Μαφίας!
Παρά την οικονομική κρίση, η μαφία, συνεχίζει να αποτελεί την πιο κερδοφόρα "επιχείρηση" της Ιταλίας!
Τελευταία Σχόλια