"Να πάμε σε Εθνικό Συμβούλιο"

greek 27/12/2011

Την άμεση σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ώστε το κόμμα να προχωρήσει συντεταγμένα στον καθορισμό διαδικασιών συζήτησης και τοποθέτησης σε όσα έχουν συμβεί, πρότεινε στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
   
Ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι "όλοι εργαζόμαστε για την επιτυχία της κυβέρνησης Παπαδήμου και προσπαθούμε να την προστατεύσουμε από μικροκομματικές επιδιώξεις και πολιτικές τρικλοποδιές", επισημαίνοντας ότι "οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ έχουμε διπλή υποχρέωση να πρωτοστατούμε σε αυτή την κατεύθυνση".

   
Ο κ. Χρυσοχοΐδης ζήτησε την συνδρομή του ΠΑΣΟΚ και του κ. Παπανδρέου "για την διαμόρφωση συνθηκών ανάπτυξης, εξόδου από μια ύφεση που έχει σε μεγάλο βαθμό ακυρώσει τις κατακτήσεις ευημερίας των Ελλήνων της τελευταίας τριακονταετίας".

   
Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι βασικό κριτήριο και απόδειξη των προθέσεων του ΠΑΣΟΚ για την επιτυχία των προαναφερθέντων είναι "η λύση των εσωκομματικών εκκρεμοτήτων, η καθαρή κατεύθυνση που αυτοκριτικά, με θάρρος και αποφασιστικότητα θα παράγουμε και θα προτείνουμε στους πολίτες και την κοινωνία".

   
Προτάσσοντας το ότι "δεν ταιριάζει στο ΠΑΣΟΚ και δεν είναι στο πολιτικό του κύτταρο, το μετέωρο βήμα του πελαργού", ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αφήνει την κοινωνία "στην πιο κρίσιμη περίοδο της μεταπολιτευτικής περιόδου χωρίς στίγμα και χωρίς πρόταση".

   
"Η δραματική παραίτηση της κυβέρνησης μας προ διμήνου, τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων που μετρούν την απήχησή μας σε επίπεδα του 15% αλλά και η απλή καθημερινή επαφή με τον κόσμο δείχνουν, αποδεικνύουν πως έχουμε χάσει την προωθητική μας δύναμη", ανέφερε, προσθέτοντας ότι "είναι ευθύνη μας εθνική, πατριωτική να ξαναπιάσουμε το νήμα των αναγκών και ελπίδων της κοινωνίας".

   
Τασσόμενος κατά κάθε αναμονής ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι "για πολιτικούς και βαθιά εθνικούς λόγους απαιτείται η γρήγορη αντίδραση του Κινήματος, η συντεταγμένη συζήτηση, η απόδοση ευθυνών, το ξεκαθάρισμα των απόψεων και η νέα πορεία".

 





Τα πουλάμε όλα νόμιμα!
Τα πουλάμε όλα νόμιμα!
Τα ακίνητα και γενικότερα την περιουσία που ανήκει σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, θα μπορεί να αξιοποιείται από το Δημόσιο, στο πλαίσιο της αύξησης των εσόδων από αποκρατικοποιήσεις.
Τα μυστικά της προπόνησης
Τα μυστικά της προπόνησης
Αποστηθίστε τα, μάθετέ τα απ’ έξω αλλά κυρίως εφαρμόστε τα με κάθε τρόπο. Θα σας γλιτώσουν από κόπο, πιθανούς τραυματισμούς ενώ θα κάνουν πιο αποδοτική την άσκησή σας.
'Ενοπλη ληστεία στη ΔΟΥ Κορυδαλλού
'Ενοπλη ληστεία στη ΔΟΥ Κορυδαλλού
Τρεις άντρες με την απειλή όπλου, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγαν πεζοί.
Τελευταία Σχόλια