"Ο Παπανδρέου έβαλε πάνω απ' όλα την πατρίδα"

greek 13/11/2011
Στην απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να παραιτηθεί, αλλά και στην επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ στάθηκε με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.
"Ο Παπανδρέου έδειξε ότι πάνω απ’ όλα βάζει το συμφέρον της πατρίδας, και αυτό του το αναγνωρίζω" δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, ενώ για το αν θα παραμείνει ή όχι ο Γιώργος Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι περιμένει να δει τι θα πει και ο ίδιος: "Θα ασχοληθούμε και με την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, θα το κοιτάξουμε, το σπίτι μας είναι το ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι βιάζονται. Ενοχλούμαι με ορισμένους συναδέλφους μου" είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα σχολίασε και τους περίφημους όρους που είχε θέσει ο Λουκάς Παπαδήμος: "Οι επιφυλάξεις του δεν είχαν να κάνουν με την επιλογή προσώπων, αλλά ήθελε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να φανεί χρήσιμος ο ίδιος στην πατρίδα του, την στιγμή που τον χρειάστηκε".





Άγριες κόντρες στο υπουργικό
Άγριες κόντρες στο υπουργικό
Το θέμα της εφεδρείας όχι μόνο είχε την τιμητική του στο υπουργικό συμβούλιο, αλλά ήταν και η αιτία να γίνουν μαλλιά κουβάρια οι υπουργοί.
 
 
Ξεκίνησε η δίκη για τα υποβρύχια
Ξεκίνησε η δίκη για τα υποβρύχια
Στο ειδώλιο του δικαστηρίου του Μονάχου κάθονται σήμερα στελέχη της κατασκευαστικής εταιρίας Ferrostaal, για την υπόθεση των υποβρυχίων.
 
 
"Παραιτούμαι αν δε βρεθεί λύση"
"Παραιτούμαι αν δε βρεθεί λύση"
Φωτιές άναψε στην κυβέρνηση ο Μάκης Βορίδης με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ταξί.
 
 
Τελευταία Σχόλια