"Παραιτούμαι αν δε βρεθεί λύση"

greek 14/12/2011

Φωτιές άναψε στην κυβέρνηση ο Μάκης Βορίδης με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ταξί.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την στιγμή που ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε δεσμευτεί δημόσια ότι σε περίπτωση που απελευθερωθεί ο κλάδος θα αποσύρει τα στελέχη του ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση.
 
Τώρα ήρθε λοιπόν η ώρα να τον επιβεβαιώσει ο Μάκης Βορίδης.
«Δεν πρόκειται να πράξω κάτι αντίθετο με τη συνείδησή μου. Θα παραμείνω υπουργός εάν το θελήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και ο πρωθυπουργός» τόνισε ο υπουργός Υποδομών ρίχνοντας το μπαλάκι στον κ. Παπαδήμο για το αν θα θελήσει να τον διατηρήσει στο υπουργείο ή θα προτιμήσει την απελευθέρωση του κλάδου των ταξί.
 





«Μηχανή Μπεκετ ή Στα Βήματα του Κραππ»
«Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «ΜΗΧΑΝΗ ΜΠΕΚΕΤ Ή ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΠΠ» στο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ
Το Pro.com.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μία από τις  5  διπλές προσκλήσεις  για την παράσταση «Μηχανή Μπεκετ ή Στα Βήματα του Κραππ» στην κεντρική σκηνή του θεάτρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ  για  την Τετάρτη 18  Ιανουαρίου στις 8.00μμ.
Να μην σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις
"Προσβλέπουμε σε επανέναρξη των συνομιλιών μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της. Είναι σημαντικό αυτές να οδηγήσουν σε μια συμφωνία για το PSI!
Για πάντα καστανές!
Σκούρο καστανό, σοκολά, καστανό σαντρέ ή με χάλκινες ανταύγειες. Τα καστανά μαλλιά αποκτούν περισσότερο ενδιαφέρον με φωτεινές αποχρώσεις που μπορείτε να εξασφαλίσετε είτε μόνες στο σπίτι είτε με τη βοήθεια κάποιου έμπειρου colorist.
 
Τελευταία Σχόλια