Άγριες κόντρες στο υπουργικό

greek 15/12/2011

Το θέμα της εφεδρείας όχι μόνο είχε την τιμητική του στο υπουργικό συμβούλιο, αλλά ήταν και η αιτία να γίνουν μαλλιά κουβάρια οι υπουργοί.

Τα περισσότερα άκουσε ο Δημήτρης Ρέππας που κατηγορήθηκε για την αποτυχία της εργασιακής εφεδρείας. Αυτό μάλιστα ειπώθηκε από τέσσερις υπουργούς (Διαμαντοπούλου, Λοβέρδος, Παπαϊωάννου και Βορίδης) που δε δίστασαν να πάρουν πρωτοβουλία και να επιρρίψουν ευθύνες.
 
Κάπου εκεί άρχισε να χοντραίνει το πράγμα, καθώς ο κ. Ρέππας θέλοντας να αποποιηθεί των ευθυνών του έριξε το φταίξιμο στον Γιάννη Ραγκούση κάνοντας λόγο για αναξιόπιστη απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων. Η άποψη αυτή βρήκε απόλυτα σύμφωνο και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Παράλληλα, οι Δημήτρης Αβραμόπουλος και Σταύρος Δήμας απαίτησαν εξαίρεση των υπουργείων τους από την εφεδρεία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θεωρούν λανθασμένο το μέτρο με υπεύθυνο τον κ. Ρέππα.

Μέσα σε όλα αυτά κατάφεραν να πάρουν και αποφάσεις οι οποίες είναι οι εξής:

Παράταση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών και άμεση αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ.
 
Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους υπουργούς να κλείσουν σύντομα όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στα υπουργεία τους.
 





Σε απεργία οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην Κέρκυρα
Σε απεργία οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην Κέρκυρα
Σε 48ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι της Κέρκυρας διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας.
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 3-1
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 3-1
Μία εύκολη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον μαχητικό Λεβαδειακό με σκορ 3-1. Οι Ερυθρόλευκοι ήδη από το πρώτο ημίχρονο είχαν πάρει το προβάδισμα με 2-0 και στην επανάληψη έκαναν συντήρηση δυνάμεων. Την επανεμφάνισή του με την φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Ντίογκο, ο οποίος αποθεώθηκε.
''Είμαι εμμονική και μοναχική''
''Είμαι εμμονική και μοναχική''
Η Κλέλια Ρένεση έχει πολλούς άντρες θαυμαστές και τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς.
 
Τελευταία Σχόλια