Διάθεση δελτίων θεάματος μέσω ιστοσελίδας

greek 09/1/2012
Οι δικαιούχοι παροχών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας νομού Αττικής στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος χορήγησης δελτίων θεάματος χειμερινής περιόδου 2012, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν πλέον από την ιστοσελίδα των παροχών του Οργανισμού http://paroxes.oee.gr τη διάθεση των δελτίων θεάματος ανά θέατρο και γραφείο διανομής ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
 
α) Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Χειμερινά θέατρα 2012 που βρίσκεται στο αριστερό μενού επιλογών.β) Ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται.
 
Πρόκειται για ONLINE ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, μια καινοτόμο εφαρμογή που δημιούργησε η αρμόδια Δ/νση Πληροφορικής του Οργανισμού Εργατικής Εστίας , χωρίς κανένα κόστος για τον Οργανισμό, στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, σύμφωνα με την κατεύθυνση της Διοίκησης για άμεση ενημέρωση του δικαιούχου πολίτη χωρίς ταλαιπωρία.
 




Tags:  

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή
Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 13:00, έξω από τη Βουλή,απηύθυνε η ΑΔΕΔΥ.
Σε ισχύ το απαγορευτικό
Kανονικά τα δρομολόγια
Κανονικά διεξάγονται απο το μεσημέρι τα δρομολόγια των πλοίων απο τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.
 
Αποδοκίμασαν τον Μπόλαρη
Αποδοκίμασαν τον Μπόλαρη
Θερμή «υποδοχή» επιφύλασσαν στον υφυπουργό Υγείας Μάρκο Μπόλαρη οι κάτοικοι της Βέροιας στα εγκαίνια νέων κλινικών του νοσοκομείου της πόλης.
Τελευταία Σχόλια