Στη ''φακα'' διεθνής σπείρα ληστών

greek 26/11/2011
Συνελήφθη χθες τα ξημερώματα στην Ηλιούπολη διεθνής σπειρα που βρίσκεται πίσω απο τις τελευταίες διαρρήξεις και μεγάλες κλοπές κοσμηματοπωλείων στην Αττική.
 
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν τρεις άνδρες και μια γυναίκα από τη Γιουγκοσλαβία που είναι μέλη της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης με το όνομα ''Ροζ Πάνθηρες''. Σε βάρος του ενός από τους άνδρες εκκρεμούν διωκτικά εγγραφα απο πολλές χώρες του εξωτερικού. Η οργάνωση αριθμεί 300 άτομα και για λογαριασμό της έχει δημιουργηθεί ειδικό τμήμα δίωξης στην Ιντερπολ
 
Η γυναίκα και ένας απο τους άνδρες επισκέπτονταν ως πελάτες τα κοσμηματοπωλέια που έβαζαν στο στόχαστρο, προκειμένου να ελέγξουν τους χώρους και να εντοπίσουν τις αδυναμίες και στη συνέχεια τη νύχτα γκρέμιζαν με κλεμμενα αυτοκίνητα τις βιτρίνες, ή αποκολλουσαν ολόκληρη την πρόσοψη, δένοντας με ιμάντες τα ρολά, άρπαζαν τα κοσμήματα και εξαφανίζονταν με άλλα κλεμμένα οχήματα.

  

Οι "Ροζ Πάνθηρες", που συστάθηκαν το 1997 απο μέλη παραστρατιωτικών οργανώσεων στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας έχουν διαπράξει μεγάλες κλοπές κοσμηματοπωλείων σε περίπου 26 χώρες.
 
 
 
 




Tags:  

Υποτροφίες απο την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών
Υποτροφίες απο την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών
Δύο υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών, προδιδακτορικού επιπέδου, προκηρύσσει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.
Παράταση στην πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Παράταση στην πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Μετά το ναυάγιο στην συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών, Ε.Βενιζέλου και των εφοριακών παρατείνετε η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.
"Να πάμε σε Εθνικό Συμβούλιο"
"Να πάμε σε Εθνικό Συμβούλιο"
Την άμεση σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ πρότεινε στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Τελευταία Σχόλια