Νοβότνι: Διακυβεύονται πολλά με το ελληνικό PSI

greek 11/1/2012
Σοβαρή είναι η κατάσταση όσον αφορά το ελληνικό PSI διεμήνυσε ο  ο κεντρικός τραπεζίτης της Αυστρίας και μέλος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Εβαλντ Νοβότνι, ο οποίος ήταν παράλληλα καθησυχαστικός σχετικά με την περίπτωση της Ουγγαρίας.
«Το άμεσο πρόβλημα είναι εάν μπορεί να εφαρμοστεί η εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα στο βάρος του χρέους. Είναι σαφές σε όλους πως διακυβεύονται πολλά» δήλωσε ο κ. Νοβότνι σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
Ως προς την περίπτωση της Ουγγαρίας, η οποία επίσης φλερτάρει επικίνδυνα με την χρεοκοπία, ο κ. Νοβότνι διαβεβαίωσε πως οι αυστριακές τράπεζες έχουν επαρκή κεφαλαιοποίηση για να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα ενδεχομένως προκύψουν.
 




Tags:  

Αποδοκίμασαν τον Μπόλαρη
Αποδοκίμασαν τον Μπόλαρη
Θερμή «υποδοχή» επιφύλασσαν στον υφυπουργό Υγείας Μάρκο Μπόλαρη οι κάτοικοι της Βέροιας στα εγκαίνια νέων κλινικών του νοσοκομείου της πόλης.
Ελληνοαραβικό Μνημόνιο συνεργασίας!
Ελληνοαραβικό Μνημόνιο συνεργασίας!
Στην υπογραφή «Μνημονίου Κατανόησης» για συνεργασία στον τομέα του Τουρισμού, υπέγραψε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Πέτρος Αλιβιζάτος.
H κρίση φέρνει Βεστερβέλε
H κρίση φέρνει Βεστερβέλε
Εκτάκτως έρχεται την Κυριακή στην Αθήνα ο ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε.Θα συναντηθεί με Παπαδήμο,Σαμαρά και Δήμα.
 
 
 
Τελευταία Σχόλια