Υπάρχει και φιλότιμο!

greek 10/1/2012
Ο Κάρλο Μαλινκόνικο, υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα για τον εκδοτικό τομέα, παραιτήθηκε σήμερα εξαιτίας κατηγοριών ότι αποδέχθηκε δωρεάν παραμονές σε ξενοδοχεία το 2007 και το 2008.
   
Ο Μαλινκόνικο παραιτήθηκε έπειτα από δημοσιεύματα πως όταν ήταν γενικός γραμματέας σε προηγούμενη κυβέρνηση, πλήρωσαν το λογαριασμό του για αρκετές παραμονές του σε θέρετρο της Τοσκάνης δύο άνδρες που αργότερα ενεπλάκησαν σε μια έρευνα για διαφθορά.
   
Ο Μαλινκόνικο αρνήθηκε πως έκανε κάτι επιλήψιμο, δήλωσε όμως ότι παραιτείται για να μπορέσει να υπερασπιστεί καλύτερα τον εαυτό του και να προστατέψει την αξιοπιστία της κυβέρνησης.
 




Tags:  

Συνεχίζουν μέχρι την Τρίτη οι δικηγόροι
Συνεχίζουν μέχρι την Τρίτη οι δικηγόροι
Οι δικηγόροι όλης της χώρας συνεχίζουν την αποχή τους έως της ερχόμενη Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012, σύμφωνα με σημερινή ομόφωνη απόφαση τους.
Τα "κάτω-πάνω" στο ΧΑ!
Τα "κάτω-πάνω" στο ΧΑ!
Ανοδική αντίδραση καταγράφουν οι τιμές των μετοχών, μετά από ένα πτωτικό ξεκίνημα, με μοχλό την άνοδο των τραπεζικών μετοχών.
Αυτοπυρπολήθηκε κι άλλος Ιορδανός
Αυτοπυρπολήθηκε κι άλλος Ιορδανός
Ένας Ιορδανός αυτοπυρπολήθηκε και υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα στο Αμάν, ανέφερε η διεύθυνση Γενικής Ασφαλείας, υπογραμμίζοντας ότι είχε "ψυχολογικά προβλήματα".
 
Τελευταία Σχόλια