"Θα αντιδράσουμε δυναμικά"

greek 28/11/2011
 
Τη λύπη της Βρετανίας για την ενδεχόμενη απέλαση του πρέσβη της στην Τεχεράνη εξέφρασε εκπρόσωπος του Ντέιβιντ Κάμερον.
 
"Λυπούμαστε για την απόφαση του Ιράν να ψηφίσει νόμο και να απελάσει τον πρέσβη μας. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει την αυξανόμενη απομόνωση που βιώνει η χώρα από την παγκόσμια κοινότητα" τόνισε ο εκπρόσωπος στους δημοσιογράφους.
 
Την ώρα που το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας αναφέρει ότι θα αντιδράσει δυναμικά σε περίπτωση που τελικά απελαθεί ο Ντόμινικ Τσίλκοτ, ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού της Βρετανίας διευκρινίζει: "Θα σκεφτούμε ακριβώς πώς θα αντιδράσουμε, αλλά θα συζητηθεί πρώτα σήμερα (Δευτέρα) το θέμα στην συνάντηση των Ευρωπαίων πρεσβευτών στην Τεχεράνη και την Πέμπτη στο συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης".
 




Tags:   βρετανια , Ιράν  

Με το μυαλό στο... top 16 ο Παναθηναϊκός κινδύνεψε στο Ρέθυμνο
Με το μυαλό στο... top 16 ο Παναθηναϊκός κινδύνεψε στο Ρέθυμνο
Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τον για μια ακόμη φορά εντυπωσιακό φέτος ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει στο τέλος με 77-72, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 και να «πιάσει» τον Ολυμπιακό (είχε ρεπό) στην κορυφή. 
"Άναψε φωτιές" ο Γιλμάζ!
"Άναψε φωτιές" ο Γιλμάζ!
Μετά από έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμος αποφάσισε να υποβάλει μήνυση στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, κατά της Τουρκίας, για τις φονικές πυρκαγιές του 2007.
 
Σε δημοπρασία αντικείμενα του Τιτανικού
Σε δημοπρασία αντικείμενα του Τιτανικού
Περισσότερα από 5.000 αντικείμενα που ανασύρθηκαν από το ναυάγιο του Τιτανικού θα δημοπρατηθούν στις 15 Απριλίου στη Νέα Υόρκη, 100 ακριβώς χρόνια μετά το ναυάγιο του υπερωκεάνιου.
 
Τελευταία Σχόλια