Απτόητος ο Πάνος Καμμένος

greek 07/1/2012

Οι καταγγελίες του Πάνου Καμμένου στο facebook συνεχίζονται. Σήμερα το πρωί προχώρησε σε νέα ανάρτηση στη σελίδα του.

Συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος βουλευτής γράφει:

"Δείτε με προσοχή τα αστέρια του συμβουλίου υπο τον Αντρίκο, στίς επόμενες ημέρες θα καταλάβετε τι σημαίνει ο κάθε ένας, τι σχέση έχει με εταιρείες που πουλάν εσωτερική πληροφορία, με ιδρύματα του φίλου του ΓΑΠ Σόρρος, με εταιρίες που ποντάρουν στην πτώχευση του Ελληνικού λαού, και με «σοφές φίρμες» που έχουν αναλάβει εργολαβικά την προπαγάνδα όπως ο Jeffrey D. Sachs και φιλοξενήθηκε εχθές στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ, ΗΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ".

 





Ολοκληρώθηκε η απορρόφηση θυγατρικής
Ολοκληρώθηκε η απορρόφηση θυγατρικής
Την ολοκλήρωση της συγχώνευσης δια απορροφήσεως, της κατά 100% θυγατρικής της εταιρείας "Δωροθέα Κουκουζέλη Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης", ανακοίνωσε η Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ.
Δυο ακόμα συλλήψεις για χρέη στο δημόσιο
Δυο ακόμα συλλήψεις για χρέη στο δημόσιο
Δύο Κύπριους συνέλαβαν το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, με την κατηγορία της για μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο κατ' εξακολούθηση.
 Επανασύσταση του ιπποδρομιακού λαχείου Sweepstake
Επανασύσταση του ιπποδρομιακού λαχείου Sweepstake
 Τέσσερις προτεραιότητες έχει θέσει ο Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος ΑΕ, σύμφωνα με έγγραφο του διευθύνοντος συμβούλου Αλέξανδρου Ζαχαρή.
Τελευταία Σχόλια