Σπείρα διακινούσε ναρκωτικά στη Ρόδο

greek 10/1/2012
Ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά στη Ρόδο, επικεφαλής της οποίας ήταν έγκλειστοι σε διάφορες φυλακές της χώρας, εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς του νησιού, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης.
 
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρία άτομα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών άλλων ατόμων που κρατούνται σε διάφορες φυλακές της χώρας.
   
Προχθές το βράδυ στην πόλη της Ρόδου, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και αστυνομικό έλεγχο, συνελήφθη 31χρονη ημεδαπή, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 84,5 γραμμαρίων.
   
Από την έρευνα που έγινε, αποκαλύφθηκε ο τρόπος δράσης, καθώς και η ταυτότητα των υπολοίπων μελών της οργάνωσης.
   
Συγκεκριμένα οι τρεις Αλβανοί που βρίσκονται έγκλειστοι σε διάφορες φυλακές της χώρας, για παραβάσεις του Νόμου περί Ναρκωτικών, είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση, με αρχηγό έναν εξ αυτών και εντάσσοντας κάθε φορά διαφορετικά μέλη, διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες (κυρίως ηρωίνη) σε τοξικομανείς της Ρόδου.
 
Οι συλληφθέντες πραγματοποιούσαν τις αγοραπωλησίες των ναρκωτικών ουσιών κατ' εντολή των έγκλειστων μελών της οργάνωσης.
   
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στην Πύλη του Αγίου Ιωάννη στη Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, συνελήφθησαν δύο 23χρονοι άνδρες, στην προσυνεννοημένη συνάντηση παράδοσης ναρκωτικών από την 31χρονη.
   
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
   
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου.
 




Tags:  

Ένοπλες ληστείες στην Θεσσαλονίκη
Ένοπλες ληστείες στην Θεσσαλονίκη
Ένα ψητοπωλείο κι ένα φαρμακείο βρέθηκαν στο στόχαστρο ένοπλων ληστών, τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη.
ΝΔ: Ναι με όρους στο Πολυνομοσχέδιο
ΝΔ: Ναι με όρους στο Πολυνομοσχέδιο
Την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να υπερψηφίσει επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο Κ. Χατζηδάκης.
"Κάρφωσε" τις offshore το Υπουργείο Οικονομικών
Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, Ε.Βενιζέλου, δόθηκαν στην δημοσιότητα οι "φορολογικοί παράδεισοι" για το 2012!
 
Τελευταία Σχόλια