Kίνδυνος κυρώσεων για το ''Ε. Ντυνάν''

greek 10/1/2012
Την επιβολή διοικητικών κυρώσεων θα εισηγηθεί το Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης Ανατολικού Τομέα Αθηνών στο "Ερρίκος Ντυνάν" επειδή, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κουτρουμάνη, που διαβιβάστηκε στη Βουλή στις 27 Δεκεμβρίου, "η επιχείρηση ούτε έγγραφες εξηγήσεις παρέσχε ούτε τα ζητηθέντα στοιχεία προσκόμισε", για τις παραβάσεις που διαπιστώθηκαν κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά τις καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων για οφειλές δεδουλευμένων.
 
Το έγγραφο του κ. Κουτρουμάνη διαβιβάστηκε προς απάντηση σχετικής ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλη Κριτσωτάκη. Ο υπουργός διαβίβασε και τα στοιχεία για τις εκκρεμείς οφειλές των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Ερρίκος Ντυνάν
 




Tags:  

Ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία της ΑΔΕΔΥ
Ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία της ΑΔΕΔΥ
Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα έξω από τη Βουλή, ενάντια στην εργασιακή εφεδρεία και τις απολύσεις. Δείτε φωτογραφίες.
Η πατρίδα πάνω από το κόμμα!
Η πατρίδα πάνω από το κόμμα!
Επιστολή έστειλε  η Άννα Διαμαντοπούλου προς τον Πρόεδρο, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Απέχουν μέχρι Παρασκευή οι δικηγόροι
Απεργεί η Δικαιοσύνη
Δεν θα εκτελέσουν τα καθήκοντά τους, από σήμερα μέχρι την Παρασκευή οι δικηγόροι όλης της χώρας, διαμαρτυρόμενοι για την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.
 
Τελευταία Σχόλια