Mε θετικό πρόσημο ο απολογισμός του ΚΑΣ

greek 11/1/2012
Με ένα θετικό απολογισμό για το 2011, τόσο ως προς τον αριθμό των θεμάτων που συζητήθηκαν όσο και ως προς την αποτελεσματικότητα του Συμβουλίου, ξεκίνησε η πρώτη συνεδρίαση του ΚΑΣ για το 2012.

Μια χρονιά ιδιαίτερα προσοδοφόρα, αν και πιο ομαλοποιημένη από ό,τι η προηγούμενη, καθώς σύμφωνα με τις δηλώσεις της γενικής γραμματέα του ΥΠΠΟΤ Λίνας Μενδώνη, το 2010 είχαν συζητηθεί στο Συμβούλιο 1.892 θέματα, γεγονός που σημαίνει εντατικούς ρυθμούς, ολοήμερες συνεδριάσεις και πολλά ξενύχτια. 

Τη χρονιά που πέρασε ήρθαν στο Συμβούλιο 1.412 υποθέσεις, από τις οποίες οι 767, περίπου το 51% του συνόλου, αφορούσαν τη Διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων (ΔΙΠΚΑ). Δεύτερη στη σειρά έρχεται η Διεύθυνση Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων με 498 υποθέσεις και ακολουθεί η Διεύθυνση Μουσείων με 178 θέματα.
 




Tags:  

"Στόχος η σταθεροποίηση των αγορών ομολόγων"
"Στόχος η σταθεροποίηση των αγορών ομολόγων"
"Η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη δευτερογενή αγορά χρεογράφων, αποτελεί μέσο άσκησης νομισματικής πολιτικής και αποσκοπεί στη σταθεροποίηση των αγορών ομολόγων",  ανέφερε ο Φίλιππος Σαχινίδης.
Τι να κάνετε το κρασί που περίσσεψε
Αν δεν σας άρεσε κάποιο κρασί που πήρατε ή σας περίσσεψαν μισογεμάτα μπουκάλια κρασί, μην τα πετάξετε. Φτιάξτε με αυτά ξίδι. 
Απέχουν μέχρι Παρασκευή οι δικηγόροι
Απεργεί η Δικαιοσύνη
Δεν θα εκτελέσουν τα καθήκοντά τους, από σήμερα μέχρι την Παρασκευή οι δικηγόροι όλης της χώρας, διαμαρτυρόμενοι για την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.
 
Τελευταία Σχόλια