Σενάρια εξόδου από το ευρώ

greek 10/1/2012
Η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη παραμένει μία "δυνητική επιλογή", δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του οίκου Fitch και επικεφαλής του ομίλου για τις αξιολογήσεις της πιστοληπτικής ικανότητας χωρών, Ντέιβιντ Ράϊλι, στο πλαίσιο σεμιναρίου που έγινε στο Λονδίνο, αναφέρει στον διαδικτυακό της τόπο η εφημερίδα Wall Street Journal.
   
Ο ίδιος είπε ότι η Ελλάδα μπορεί ακόμη να βυθίσει την Ευρωζώνη σε βαθύτερη χρηματοπιστωτική κρίση, προσθέτοντας ότι μία μείωση της αξίας των ελληνικών ομολόγων κατά 60% δεν θα οδηγούσε σε μεγάλη μείωση του βάρους χρέους της χώρας. Ο οίκος Fitch έχει αξιολογήσει το αξιόχρεο της Ελλάδας στην κατηγορία CCC.
 




Tags:  

Σύσκεψη Δήμα - Βασιλάκη
Σύσκεψη Δήμα - Βασιλάκη
Σύσκεψη για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών, υπό τον υπουργό Σταύρο Δήμα και με τη συμμετοχή του πρέσβη Αδαμάντιου Βασιλάκη.
Στα ΚΕΠ, η καταγραφή των δικαιούχων επιδομάτων αναπηρίας
Στα ΚΕΠ, η καταγραφή των δικαιούχων επιδομάτων αναπηρίας
Η καταγραφή όσων δικαιούνται επιδόματα αναπηρίας ή άλλα προνοιακά επιδόματα θα γίνει μέσω των ΚΕΠ, από 1ης Φεβρουαρίου έως 16ης Μαρτίου.
Τρίπολη:Παραιτήθηκε σύσσωμη η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ
Τρίπολη:Παραιτήθηκε σύσσωμη η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ
Σε αναβρασμό βρίσκονται τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία, μετά την ομαδική παραίτησή των μελών της Τοπικής Οργάνωσης Τρίπολης.
Τελευταία Σχόλια