"Περίεργο" το πόθεν έσχες του Τσοχατζόπουλου

greek 20/12/2011
"Ανειλικρινής" χαρακτήρισε την δήλωση της περιουσιακής κατάστασης του Άκη Τσοχατζόπουλου,ο Ευάγγελος Αργύρης που είναι πρόεδρος της επιτροπής που ελέγχουν τα οικονομικά των βουλευτών και των κομμάτων.
Οι ορκωτοί λογιστές που εξέτασαν όλα τα πόθεν έσχες των βουλευτών δεν βρήκαν καμία παρατυπία παρά μόνο σε αυτή του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Μετά τον επανέλεγχο που διενεργήθηκε και την άρση τραπεζικού απορρήτου, φορολογικού και χρηματιστηριακού απορρήτου που απεφασίσθη από την Επιτροπή Ελέγχου, παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών, καθώς και στον Γενικό Επίτροπο Επικρατείας στο Ελεγκτικό Συνέδριο.
 




Tags:  

Το πρόγραμμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ
Το πρόγραμμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ
Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Divani Caravel του Εθνικού Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου.
Συνάντηση Σαμαρά με εκπροσώπους ιατρικών συλλόγων
Συνάντηση Σαμαρά με εκπροσώπους ιατρικών συλλόγων
Με εκπροσώπους Ιατρικών Συλλόγων, κλαδικών φορέων γιατρών του ΙΚΑ και νοσοκομειακών γιατρών, καθώς και των Ομοσπονδιών των Οδοντιατρικών και Φαρμακευτικών Συλλόγων συναντήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς.
Νέες αντιδράσεις από "7"
2 υπουργοί και πέντε υφυπουργοί προτείνουν με επιστολή τους να παραμείνει ο Λουκάς Παπαδήμος στη θέση του πρωθυπουργού μέχρι το 2013.
Τελευταία Σχόλια