Με μπράβους στο Βερολίνο!

greek 01/12/2011

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε  η ιδιαίτερη συνοδεία τριών Ελλήνων βουλευτών κατά την επίσκεψή τους στην ελληνική κοινότητα στο Βερολίνο.
 
Συγκεκριμένα οι κ.κ. Χρήστος Μαγκούφης, Ευάγγελος Αντώναρος και Θάνος Πλεύρης ευρισκόμενοι στο Βερολίνο επισκέφτηκαν το κτίριο της ελληνικής κοινότητας, αλλά τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας προκάλεσαν αρνητικά σχόλια. Μάλιστα μέλη της ομάδας Real Democracy Now μιλούν για ροπαλοφόρους και μπράβους που επιστρατεύτηκαν για την "προστασία" των βουλευτών.
 
Τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας είχαν καταγγείλει πριν λίγο καιρό και τη στάση του Ζαν Κλοντ Τρισέ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου παρεμβαίνοντας δυναμικά την ώρα της ομιλίας του πρώην επικεφαλής της ΕΚΤ.
 





Άρειος Πάγος:Κάντε νέο υπόμνημα!
Άρειος Πάγος:Κάντε νέο υπόμνημα!
Αμέσως θα ανασυρθεί από το αρχείο το πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή, μόλις οι οικονομικοί εισαγγελείς, Γ.Πεπόνης και Σ. Μουζακίτης, καταθέσουν νέο υπόμνημα!
Συνεχίζεται η πτώση στο ΧΑ
Συνεχίζεται η πτώση στο ΧΑ
Αυξάνονται οι απώλειες των τιμών των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά, εν μέσω ιδιαίτερα υποτονικών συναλλαγών.
"Υπάρχει μείζον πολιτικό ζήτημα"
"Υπάρχει μείζον πολιτικό ζήτημα"
"Η άσκηση ποινικής δίωξης από τον Οικονομικό Εισαγγελέα κ. Πεπόνη, σε βάρος του κ. Γιάννη Καπελέρη, εγείρει  μείζον οικονομικό, πολιτικό και ηθικό ζήτημα".
Τελευταία Σχόλια