''Δεν αντέχω τη φυλακή στα Σκόπια''

greek 13/11/2011
Άσχημες είναι οι συνθήκες κράτησης του Μάκη Ψωμιάδη στα Σκόπια σύμφωνα με το δικηγόρο του και όπως αποκάλυψε ο Χρήστος Στάθης, έχει ζητήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα το συντομότερο δυνατό.
Μάλιστα, ο Μάκης Ψωμιάδης μέσω του δικηγόρου του διέψευσε πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες ζήτησε ή προτίθεται να ζητήσει από τις αρχές της FYROM την παροχή πολιτικού ασύλου.
Ειδικότερα, ο κ. Στάθης είπε για τον εντολέα του: «Δεν θα δυσχεράνει το έργο της δικαιοσύνης, στην οποία εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη. Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του έχει συναινέσει στην έκδοσή του».
 





Εγκαίνια για το Εφετείο Βορείου Αιγαίου
Εγκαίνια για το Εφετείο Βορείου Αιγαίου
Πάνω από 80 χρόνια αγώνων δικαιώθηκαν την Πέμπτη με τα πανηγυρικά εγκαίνια της λειτουργίας του Εφετείου Βορείου Αιγαίου παρουσία του υφυπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Πεταλωτή, καθώς και εκπροσώπων της ηγεσίας του Αρείου Πάγου και ανώτατων δικαστικών αρχών.
Έπεσε στις γραμμές του προαστιακού
Έπεσε στις γραμμές του προαστιακού
Πολύ σοβαρά τραυματισμένος στα πόδια είναι σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του προαστιακού στο σταθμό της Νερατζιώτισσας.
Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Λιμάνι της Πάτρας
Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Λιμάνι της Πάτρας
Την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου στις 10:00 το πρωί, ανοίγει τις πύλες του το παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Λιμάνι της Πάτρας. 
Τελευταία Σχόλια