Κυκλοφοριακή ρύθμιση

greek 11/1/2012
Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων γνωστοποιείται η ακόλουθη κυκλοφοριακή ρύθμιση:
 
Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας επί της δυτικής πλευράς της οδού Κανακάρη, (όπισθεν υφισταμένου κάδου μπάζων, σύμφωνα με την φορά του μονοδρόμου), μεταξύ των οδών Ερμού και Αγίου Νικολάου, την 12/1/12, 10:00π.μ. – 12:00μεσ., λόγω εγκατάστασης ειδικού μηχανήματος εκτόξευσης σκυροδέματος, έμπροσθεν φαρμακείου επί της οδού Κανακάρη 118.
 
Η ισχύς της παρούσης αρχίζει με την τοποθέτηση των απαραίτητων απαγορευτικών, υποχρεωτικών και προειδοποιητικών πινακίδων, στις κατάλληλες θέσεις.
 




Tags:  

Μικρή άνοδος στο Χ.Α.
Μικρή άνοδος στο Χ.Α.
Ανοδική αντίδραση, με μοχλό τις τραπεζικές μετοχές, κατέγραψε σήμερα η χρηματιστηριακή αγορά. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 629,08 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,60%.
H κρίση φέρνει Βεστερβέλε
H κρίση φέρνει Βεστερβέλε
Εκτάκτως έρχεται την Κυριακή στην Αθήνα ο ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε.Θα συναντηθεί με Παπαδήμο,Σαμαρά και Δήμα.
 
 
 
Πιθανότητα την Τετάρτη η νέα συνάντηση για το PSI
Πιθανότητα την Τετάρτη η νέα συνάντηση για το PSI
Κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Τετάρτη - θα επαναληφθούν οι συνομιλίες για το PSI.Αυτό ανέφεραν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, μετά και την ανακοίνωση του IIF για αναστολή των συζητήσεων.
Τελευταία Σχόλια