Τελικός με Μαρσέιγ

greek 22/11/2011
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Τρίτης για την Μασσαλία με στόχο να πάρει το αποτέλεσμα που θα δίνει ελπίδες πρόκρισης είτε στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ είτε στη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός έχει πολλές απουσίες στη μεσαία γραμμή, με τους Ιμπαγάσα, Μακούν, Ορμπάιθ να μένουν στην Αθήνα, ωστόσο υπάρχει πίστη ότι η ομάδα θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες ενός τέτοιου αγώνα και να πετύχει το στόχο της. Δηλώσεις πριν από την αναχώρηση της αποστολής έκανε ο Νταβίντ Φουστέρ, μιλώντας για έναν τελικό πρόκρισης:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, είναι τελικός για εμάς. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι έχουμε προβλήματα βασικών ποδοσφαιριστών αλλά πιστεύω ότι η ομάδα θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Είμαστε σε καλύτερη φυσική κατάσταση από τον πρώτο αγώνα, πιο έτοιμοι και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα».

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Γέστε, Φέισα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Με την πτήση της ομάδας δεν ταξίδεψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης που είναι πιθανό να βρεθεί στη Μασσαλία αυθημερόν για το παιχνίδι, ενώ απών από την αποστολή για προσωπικούς λόγους είναι ο Γιάννης Μώραλης.




Tags:  

"Δεν αναλαμβάνω την υπόθεση"!
"Δεν αναλαμβάνω την υπόθεση"!
Αρνήθηκε τελικά να αναλάβει την υπόθεση του παιδεραστή από το Ρέθυμνο, ο πρώην Πρόεδρος του ΣΥΝ, Νίκος Κωνσταντόπουλος
 
Τρόφιμα σε άπορες οικογένειες στα Χανιά
Τρόφιμα σε άπορες οικογένειες στα Χανιά
Τρόφιμα σε 280 οικογένειες απόρων, που ζουν στα Χανιά θα διανείμει το παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 
Εργατικό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη
Εργατικό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη
Ένας εργάτης τραυματίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια πρόσδεσης πλοίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Τελευταία Σχόλια