Προθεσμία πήρε ο Mr Bodyline

greek 17/11/2011
Τριήμερη προθεσμία ζήτησε και έλαβε από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο ο 72χρονος επιχειρηματίας, που συνελήφθη χθες και κατηγορείται για οφειλή στο Δημόσιο ποσού 625.000 ευρώ.
Ο κατηγορούμενος ζήτησε χρόνο από το δικαστήριο, προκειμένου να προετοιμάσει την υπερασπιστική του θέση, ενώ ο συνήγορός του σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο εντολέας του είναι «θύμα» της οικονομικής κρίσης, που μαστίζει την χώρα.
Είπε, επίσης, πως ο 72χρονος, που έχει γνωστή εταιρεία αισθητικής, επέλεξε να μην καταβάλει τα ποσά, που οφείλει στο Δημόσιο, προκειμένου να είναι συνεπής στις καταβολές των μισθών των εργαζομένων της επιχείρησης του. Ανέφερε, επίσης, ότι ο επιχειρηματίας έχει ακίνητα στην κατοχή του η αξία των οποίων, όμως, έχει ήδη μειωθεί αρκετά.




Tags:  

Μικροπροβλήματα λόγω χιονιού
Μικροπροβλήματα λόγω χιονιού
Από το πρωί χιονίζει σε όλη την ορεινή Αρκαδία κι αντιμετωπίστηκαν άμεσα μικροπροβλήματα, που δημιουργήθηκαν, στην εθνική οδό Τρίπολης-Αρχαίας Ολυμπίας και στο δρόμο Χρυσοβίτσι-Στεμνίτσα.
 
Αίτημα να χαρακτηρισθεί θεομηνιόπληκτη η περιοχή της Καλλονής
Αίτημα να χαρακτηρισθεί θεομηνιόπληκτη η περιοχή της Καλλονής
Να χαρακτηριστεί η Καλλονή που επλήγη από έντονη νεροποντή ως θεομηνιόπληκτη περιοχή ζητά με επιστολή του προς τον Γ.Παπακωνσταντίνου, ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Λέσβου.
Νέα ευρωπαϊκή σύνοδος
Νέα ευρωπαϊκή σύνοδος
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν Βαν Ρομπάι ανακοίνωσε ότι η επόμενη σύνοδος των Ευρωπαίων ηγετών θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου.
Τελευταία Σχόλια