Σε εξέλιξη η πορεία προς την Aμερικανική πρεσβεία

greek 17/11/2011
Ξεκίνησε λίγο μετά τις 15.00 η καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία. με την οποία κορυφώνονται οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την 38η επέτειο του Πολυτεχνείου.
 
Η αιματοβαμμένη σημαία του ιδρύματος πέρασε τις πύλες υπό την διακριτική παρουσία της αστυνομίας και βρίσκεται στην κεφαλή της .
 
Τα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων είναι δρακόντεια, με τους άνδρες των ΜΑΤ να είναι επί ποδός. Οπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, πριν την έναρξη της πορείας πραγματοποιήθηκαν προληπτικά 20 προσαγωγές.
 
Κλειστοί είναι οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο», «Ευαγγελισμός», «Μέγαρο Μουσικής», με τους συρμούς να διέρχονται από τις αποβάθρες τους χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις.
 
Σε ισχύ έχουν τεθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με αποτέλεσμα να είναι κλειστοί οι περισσότεροι κομβικοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.
 
Ειδικότερα, στις 15.00 κλειστές ήταν οι: Πατησίων από Λ. Αλεξάνδρας ως Ομόνοια και στα 2 ρεύματα, Σόλωνος από Ιπποκράτους, Αθηνάς από Σοφοκλέους, Πειραιώς από Ι. Οδό, Λ. Βασ. Αμαλίας από Ξενοφώντος, Σταδίου, Λ. Βασ. Σοφίας από Χίλτον ως Μ. Βρετάνια και στα 2 ρεύματα.
 




Tags:  

Ορειβασία: ανάβαση του βουνού!
Ορειβασία: ανάβαση του βουνού!
Αν και, λόγω των δύσκολων συνθηκών, η ορειβασία κατατάσσεται στα "αντρικά" αθλήματα, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες ασχολούνται με αυτή
Ψαλίδι 40% στις επικουρικές!
Ψαλίδι 40% στις επικουρικές!
Περικοπή των επικουρικών συντάξεων έως και 40%, μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών κατά 10% και επιβολή επασφαλίστρου 0,1% στον τζίρο όλων των επιχειρήσεων.
Συμβουλές για λαμπερό  δέρμα!
Συμβουλές για λαμπερό δέρμα!
Μειώστε τις κοκκινίλες
Χρησιμοποιήστε το δάχτυλο σας για να εφαρμόσετε με μικρές πιέσεις ένα ελαφρύ κονσίλερ γύρω από τα μάτια, τη μύτη και το πηγούν
Τελευταία Σχόλια