Επέστρεψαν στα... πάτρια

greek 11/1/2012

Η επιστροφή άλλων σαράντα τεσσάρων αλλοδαπών, τριάντα έξι υπηκόων Αφγανιστάν, τεσσάρων υπηκόων Ιράκ, δύο υπηκόων Τυνησίας, ενός υπηκόου Ολλανδίας και ενός (1) υπηκόου Πακιστάν στις χώρες καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
   
Ειδικότερα, η επιστροφή των παραπάνω αλλοδαπών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε χθες (10-1-2012), με εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς αντίστοιχα την Καμπούλ, το Ερμπίλ, την Τύνιδα, το Άμστερνταμ και τη Λαχώρ.

   
Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους, γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών.

 




Tags:  

Έληξε ο διαγωνισμός για την παράσταση «Η θεία κι εγώ» στο θέατρο Βασιλάκου
Το Pro.com.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 1 από τις 5 διπλές προσκλήσεις  για την παράσταση «Η θεία κι εγώ» του Καναδού Μόρις Πάνιτς, στο θέατρο Βασιλάκου», για την παράσταση της  Παρασκευής  13/1/2012, στις 9.15 μμ.
Σε σταθερή τροχιά το ΧΑ
Σε σταθερή τροχιά το ΧΑ
Εικόνα σταθεροποίησης παρουσιάζει η χρηματιστηριακή αγορά, με την αξία των συναλλαγών να ανέρχεται στα 16,015 εκατ. ευρώ.
Έρχονται νέα μέτρα ;
Έρχονται νέα μέτρα ;
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε νέες φορολογικές ρυθμίσεις που θα επιβάλουν νέα και πιο σκληρά μέτρα, όπως συμπεραίνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.
Τελευταία Σχόλια