Έκαναν parking τον Λευκό Πύργο!

greek 11/1/2012
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν, από τις 7.30 έως τις 10.00 το πρωί, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, που διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους, σταθμεύοντας 14 ασθενοφόρα μπροστά στο Λευκό Πύργο. Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ-2 βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας ενώ οι πολίτες εξυπηρετούνται από προσωπικό ασφαλείας.

«Έχουμε εντείνει τους αγώνες μας για να μας καταβάλουν τα δεδουλευμένα που μας χρωστάνε από το Σεπτέμβριο για νυχτερινά , Σαββατοκύριακα και αργίες και για τις εκτός έδρας μετακινήσεις που μας οφείλουν από τον Μάρτιο του 2011. Αύριο έχουμε πανελλήνια συνδιάσκεψη στην Αθήνα για να δούμε τι μέλει γενέσθαι. Τα ασθενοφόρα που έχουν συγκεντρωθεί στο Λευκό Πύργο βρίσκονται σε επιφυλακή , ενώ το υπόλοιπο 33% των ασθενοφόρων λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας για να καλύψουν τις ανάγκες των συμπολιτών μας» δήλωσε ο πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Αντώνης Αντωνόπουλος.
 




Tags:  

Πάτησαν... παύση για το PSI
Προσωρινή διακοπή των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους ιδιώτες πιστωτές για το περίφημο PSI. Διαβάστε τους λόγους.
Υποψήφιος ο Τζουμάκας για την προεδρία
Την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρωην βουλευτής του κόμματος Στέφανος Τζουμάκας.
Σύλληψη 59χρονου για χασισοκαλλιέργεια
Σύλληψη 59χρονου για χασισοκαλλιέργεια
Συνελήφθη στην Καλαμάτα ένας 59χρονος γιατί στο σπίτι του κατείχε ποσότητα χασίς και βρέθηκε να καλλιεργεί δεκατέσσερα χασισόδενδρα.
Τελευταία Σχόλια