Συνέληφθη μέλος κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών

greek 10/12/2011
Συνελήφθησαν σήμερα ένας αφγανός μέλος κυκλώματος διακίνησης παράνομων μεταναστών καθώς και 26 λαθρομετανάστες , τους οποίους μετέφερε με ένα όχημα τύπου βαν .Ο εντοπισμός και σύλληψή τους έγινε στα διόδια Ελευσίνας.
 
Οι αστυνομικοί της διεύθυνσης αλλοδαπών εντόπισαν το βανάκι, με το οποίο ο δράστης σκόπευε να μεταφέρει τους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες σε παραλιακή περιοχή στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και από εκεί να τους προωθήσει στην Ιταλία.
 

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο συλληφθείς αποτελεί μέλος οργανωμένου κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην παράνομη διακίνηση μεταναστών σε χώρες της Ε.Ε, αποκομίζοντας σημαντικά χρηματικά οφέλη.

 
 




Tags:  

Αντιδρούν οι φαρμακαποθήκες
Αντιδρούν οι φαρμακαποθήκες
Την έντονη αντίδραση του Πανελληνίου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων προκαλεί η θεσμοθέτηση των εκπτώσεων στη χονδρική τιμή των φαρμάκων.
Οι θέσεις ΚΚΕ και ΣΥΝ για τη χρηματοδότηση των κομμάτων
Οι θέσεις ΚΚΕ και ΣΥΝ για τη χρηματοδότηση των κομμάτων
Τη διαφωνία τους με τον τρόπο που γίνεται η συζήτηση σχετικά με την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων εκφράζουν με ανακοινώσεις τους το ΚΚΕ και ο ΣΥΝ.
Κομμένα πια τα δανεικά!
Κομμένα πια τα δανεικά!
Σημαντική μείωση της ζήτησης από πλευράς νοικοκυριών όσο και από την αυστηρή τήρηση των πιστοληπτικών κριτηρίων από πλευράς τραπεζών, έριξαν τα δάνεια των τραπεζών στα τάρταρα!
Τελευταία Σχόλια