Ο Λ. Λαυρεντιάδης κινήθηκε με απόλυτη νομιμότητα

greek 30/11/2011
Σε ερώτηση δημοσιογράφου ανταποκριτή διεθνούς μέσου ενημέρωσης αναφορικά με την υπόθεση της Proton Bank, ανακοινώνονται τα εξής:
Όπως έχει ειπωθεί και στο παρελθόν, η επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Λαυρεντιάδη κινήθηκε πάντα με απόλυτη νομιμότητα. Ο κ. Λαυρεντιάδης αρνείται την οποιαδήποτε κατηγορία και ανάμειξή του σε σχετικές ενέργειες.
Επιπλέον, στo πλαίσιο προάσπισης της επιχειρηματικής δραστηριότητάς του, ο κ. Λαυρεντιάδης έχει καταθέσει αίτηση ακυρώσεως ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά της απόφασης της Τράπεζας της Ελλάδος και του υπουργού Οικονομικών, περί ανακλήσεως της άδειας λειτουργίας του πιστωτικού ιδρύματος «Proton Τράπεζα ΑΕ» και περί της συστάσεως μεταβατικού πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία «Νέα Proton Τράπεζα ΑΕ».
Ο κ. Λαυρεντιάδης έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους λειτουργούς της προκειμένου να ευοδωθεί το έργο της.
 




Tags:  

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Εγκρίθηκε με τις ψήφους των συμβούλων της πλειοψηφίας ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου για το 2011.
25 νέοι φόροι το 2012
25 νέοι φόροι το 2012
Ποδαρικό με 25 νέους φόρους για το 2012. Στόχος να εισρεύσουν στα κρατικά ταμεία επιπλέον έσοδα ύψους 7,3 δισ ευρώ. 
Κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ
Κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ
«Είτε θα μείνουμε στο ευρώ μειώνοντας το επίπεδο διαβίωσης όλοι μας, είτε θα αποχωρήσουμε από το ευρώ γυρνώντας δεκαετίες πίσω», τόνισε ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας.
Τελευταία Σχόλια