Συνάντηση Παπαδήμου με όλους!

greek 12/1/2012
Το Σάββατο ο Λουκάς Παπαδήμος πρόκειται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου ενώ μελετά να καλέσει και τους τρεις αρχηγούς μαζί με τον υπουργό Οικονομικών σε σύσκεψη. Από αυτήν  θα βγει και η τελική απόφαση της κυβέρνησης για μισθούς, επικουρικές και λοιπές διαρθρωτικές αλλαγές. Ο πρωθυπουργός θέλει η απόφαση να είναι κοινή, ώστε να μην υπάρχουν εκπλήξεις στις σχετικές ψηφοφορίες.
Ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές και ο κίνδυνος η Ελλάδα να μην εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της εξαιτίας των διαφωνιών των κυβερνητικών εταίρων είναι ο πραγματικός εφιάλτης των επιτελών του πρωθυπουργού την τελευταία περίοδο.
Στο μεταξύ σήμερα συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο με θέματα του Υπουργείου Ανάπτυξης.




Tags:  

Σε πέντε δόσεις η καταβολή αναδρομικών ποσών του ΕΚΑΣ
Σε πέντε δόσεις η καταβολή αναδρομικών ποσών του ΕΚΑΣ
 Σε πέντε δόσεις, με ελάχιστο ποσό δόσης τα 500 ευρώ, πρόκειται να ολοκληρωθεί η καταβολή των αναδρομικών ποσών του Επίδοματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων.
Hμερίδα σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο
Hμερίδα σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο
Ημερίδα για την Ασφαλή προήγηση στο διαδίκτυο θα πραγματοποιηθεί  σήμερα (13-01-2012) και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.
Έληξε ο διαγωνισμός για την παράσταση «Η θεία κι εγώ» στο θέατρο Βασιλάκου
Το Pro.com.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 1 από τις 5 διπλές προσκλήσεις  για την παράσταση «Η θεία κι εγώ» του Καναδού Μόρις Πάνιτς, στο θέατρο Βασιλάκου», για την παράσταση της  Παρασκευής  13/1/2012, στις 9.15 μμ.
Τελευταία Σχόλια