Ναι μεν αλλά από Σαμαρά

greek 10/1/2012
Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να συμφώνησε σε μια... παράταση για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών αλλά αυτό δεν σημαίνει,τουλάχιστον όπως διεμήνυσε χτες στον Πρωθυπουργό,Λουκά Παπαδήμο, ότι θα συνεναίσει και σε νέα μέτρα.
Και δεν το κάνει γιατί πολύ απλά δεν χρειάζονται σύμφωνα τουλάχιστον με όσα λέει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.Από τη στιγμή που η Τρόικα δεν ζητάει περικοπές στους μισθούς και κάτι τέτοιο δεν υπάρχει ούτε και στον ψηφισμένο προϋπολογισμό,ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως τα όποια μέτρα χρειαστεί να παρθούν, θα αποφασιστούν από τη νέα κυβέρνηση η οποία θα πρέπει να έχει ψηφιστεί το αργότερο μέχρι τις 8 Απριλίου.
Στο επιτελείο της Συγγρού η εκτίμηση είναι πως η τρόικα θα φανεί διαλλακτική ως προς τις μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα και με βάση αυτή την εκτίμηση η Ν.Δ. καταγγέλλει πως η κυβέρνηση δραματοποιεί την κατάσταση για επικοινωνιακούς λόγους. Η Νέα Δημοκρατία δεν κάνει βήμα πίσω και στο θέμα των επικουρικών τονίζοντας ότι η τρόικα απαιτεί εξορθολογισμό, όχι περικοπές.




Tags:  

Φιλέτο με γεμιστές πατάτες
Φιλέτο με γεμιστές πατάτες
Υλικά για 3-4 μερίδες
500 γραμμ μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε φιλετάκια
6 πατάτες βρασμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αυξημένο κατά 30% το ποσοστό των Σερραίων που κατέθεσαν πινακίδες
Αυξημένο κατά 30% το ποσοστό των Σερραίων που κατέθεσαν πινακίδες
Με τις πινακίδες των οχημάτων τους «στο χέρι» μετέβησαν στην Α' ΔΟΥ Σερρών 1190 Σερραίοι που αδυνατούν να καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας.
Εξιχνιάστηκε η απαγωγή 25χρονης
Εξιχνιάστηκε η απαγωγή 25χρονης
Αρπαγή, εκβίαση και σωματεμπορία 25χρονης Αλβανίδας, η οποία έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τριών μαστροπών και των συνεργών τους, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
Τελευταία Σχόλια