Σύμπλευση ΓΕΝΟΠ-Σαμαρά

greek 17/11/2011
Θετικά σχολίασε η ΓΕΝΟΠ τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Α. Σαμαρά, να μην κόβεται το ρεύμα σε όσους αποδεδειγμένα δεν έχουν να πληρώσουν το ειδικό τέλος.
"Επειδή η δράση μας δεν χαρακτηρίζεται από εμπάθεια αλλά βασίζεται στις προτάσεις μας και τις αρχές του συνδικαλιστικού κινήματος και παρά την αντίθεσή μας στις θέσεις που έχει διατυπώσει ο κ. Σαμαράς για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ αλλά και τους χαρακτηρισμούς του εναντίον μας, δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε ότι η πρότασή του προς τη νέα κυβέρνηση είναι πέρα για πέρα σωστή", αναφέρει η Ομοσπονδία.
 





"Δεν θα γίνουμε κανίβαλοι"
"Δεν θα γίνουμε κανίβαλοι"
"Η αλλαγή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να γίνει ούτε με όρους ανθρωποφαγίας, ούτε με όρους απαξίωσης" τόνισε ο Χ. Πρωτόπαπας.
Σε επιφυλακή με περιπολίες
Σε επιφυλακή με περιπολίες
Σε επιφυλακή θα βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της Αθήνας όλη την περίοδο των εορτών, με πεζές περιπολίες και με διαρκή κίνηση της ομάδας ΔΙΑΣ.
Έργα υποδομής στην Θεσσαλονίκη
Έργα υποδομής στην Θεσσαλονίκη
«Ιπτάμενη» περιφερειακή οδό, πάνω από την υπάρχουσα εσωτερική περιφερειακή, περιλαμβάνει το έργο της Κυκλοφοριακής Αναβάθμισης της Εσωτερικής Περιφερειακής.
Τελευταία Σχόλια