Κατά των διαγραφών η Βόζεμπεργκ

greek 18/11/2011
"Προσωπικά εγώ δεν θα ήθελα να υπάρχουν διαγραφές, νομίζω ότι δεν περισσεύει κανένας" ξεκαθάρισε η Ελίζα Βόζεμπεργκ για τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.
Η βουλευτής της ΝΔ ξεκαθάρισε βέβαια ότι "οι συγκεκριμένες ενέργειες κάθε βουλευτή κρίνονται από τα αρμόδια όργανα. Κάθε περίπτωση έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και κρίνεται ξεχωριστά. Στην περίπτωση του κ. Χατζηγάκη κρίθηκε ότι υπήρξε προσβολή προς μέλη της Κ.Ο. Προσωπικά δεν τοποθετούμαι, αλλά σίγουρα ειπώθηκαν πράγματα σκληρά. Η περίπτωση του κ. Καμμένου είναι τελείως διαφορετική. Καταψήφισε την κυβέρνηση Παπαδήμου, με συγκεκριμένο σκεπτικό, και διεγράφη από την Κ.Ο. διότι δεν λειτούργησε συντεταγμένα".
Για το αν θα είναι έτοιμο το κόμμα της για να αναλάβει τη κυβέρνηση μετά τις εκλογές ήταν απόλυτη:"Είναι και τώρα έτοιμη να κυβερνήσει. Μετά τη μεγάλη ταλαιπωρία των δύο τελευταίων ετών, αυτό που επιθυμεί ο λαός είναι μια κυβέρνηση χωρίς προβλήματα, την οποία θα εμπιστευθεί για να αναλάβει τις τύχες του τόπου. Το πρόγραμμά μας είναι ολοκληρωμένο και προσαρμόζεται ως προς την πολιτική συγκυρία. Αυτό θα το κρίνει ο ελληνικός λαός, αλλά εγώ πιστεύω ότι, όταν γίνουν εκλογές σε τρεις μήνες, ο ελληνικός λαός θα μας δώσει αυτοδυναμία".





Αντίθετος στην περικοπή των επικουρικών ο Ευθυμίου
Αντίθετος στην περικοπή των επικουρικών ο Ευθυμίου
«Δεν είμαι καθόλου σύμφωνος και έχω πει εξαρχής ότι δεν πρέπει να θιγούν οι μισθοί και οι συντάξεις και ιδίως οι χαμηλοί μισθοί και οι χαμηλές συντάξεις»
Περικοπών...συνέχεια
Περικοπών...συνέχεια
Το θέμα της μείωσης των επικουρικών συντάξεων και της εισφοροδιαφυγής θα τεθεί κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Το Δημόσιο θα κρατήσει το 51% σε ΟΛΠ και ΟΛΘ
Το Δημόσιο θα κρατήσει το 51% σε ΟΛΠ και ΟΛΘ
Ο Γ.Ανωμερίτης δήλωσε ότι στο Μεσοπρόθεσμο αναφέρεται ρητά ότι το Δημόσιο θα κρατήσει το 51% του ΟΛΠ αλλά και του ΟΛΘ.
Τελευταία Σχόλια