Δεύτερη σύλληψη γυναίκας για χρέη

greek 30/11/2011

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας 49χρονη για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 1.044.441,40 ευρώ.
 
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
 
Οι κατηγορίες που την βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 98 Π.Κ «Εγκλήματα τελούμενα κατ΄εξακολούθηση», καθώς και του άρθρου 25 παρ. 1δ’ του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».
 
Πρόκειται για τη δεύτερη περίπτωση σύλληψης γυναίκας, καθώς είχε προηγηθεί το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη η πρώτη σύλληψη για μη απόδοση ΦΠΑ με την αυτόφωρη διαδικασία. Ανδρες του ΣΔΟΕ εντόπισαν και συνέλαβαν γνωστή ιδιοκτήτρια πολυκαταστημάτων ρούχων, καθώς, όπως έγινε γνωστό, μόνο από τον περασμένο Απρίλιο φέρεται να είχε οφειλές προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ.





Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων στην Καρδίτσα
Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων στην Καρδίτσα
Σημαντική θεωρείται από τους ειδικούς του χώρου η συμβολή του Κέντρου Γενετικής Βελτίωσης Ζώων (ΚΓΒΖ) Καρδίτσας- ένα από τα πέντε του είδους που λειτουργούν στην Ελλάδα- στον τομέα της γενετικής βελτίωσης.
Τραγικό δυστύχημα στη Θεσπρωτία
Τραγικό δυστύχημα στη Θεσπρωτία
Ένας 60χρονος κυνηγός βρήκε τραγικό θάνατο στο Βασιλικό Θεσπρωτίας. Λόγω περιορισμένης ορατότητας ένας από τους κυνηγούς πέρασε τον 60χρονο για αγριογούρουνο και τον πυροβόλησε.
Μακάρι όλοι οι πολιτικοί να ήταν σαν τον Παπούλια και τον Παπαδήμο
«Μακάρι οι πολιτικοί αρχηγοί να εκτελούσαν τα καθήκοντά τους και τις υποχρεώσεις τους στην πατρίδα όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός», δήλωσε ο Γ.Καρατζαφέρης
Τελευταία Σχόλια