Αποχωρεί η BNP Paribas

greek 17/11/2011
 
Εν μέσω κατηγοριών και προσβολών για τη χώρα μας η γαλλική τράπεζα PNB Paribas ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή της από την Ελλάδα.
 
Από τις 23 Ιανουαρίου 2012, λοιπόν, η PNB Paribas "τελειώνει" αφήνοντας ανοιχτό το θέμα με τους 100 εργαζομένους που απασχολούνται αυτή την στιγμή.
 
Η BNP Paribas θα διατηρήσει στην Ελλάδα σύμφωνα με την ανακοίνωσή της μόνο τις εφοπλιστικές δραστηριότητες (Shipping) και τις δραστηριότητες των Off Shore εταιρειών.
 
Σε ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ υπογραμμίζει ότι η επιλογή της τράπεζας «έχει πολιτικό χαρακτήρα», ενώ η τράπεζα γνωστοποιώντας την απόφασή της στους εργαζόμενους χρησιμοποιεί «προσβλητικές και απαξιωτικές αναφορές για τη χώρα μας» και ζητά από την κυβέρνηση να παρέμβει.
 
Σημειώνει συγκεκριμένα πως «η πολιτική αναταραχή που ακολούθησε οδήγησε σε τεράστια αβεβαιότητα για το άμεσο μέλλον αναφορικά με τη ρευστότητα και τη φερεγγυότητα του κράτους όπως και του ελληνικού τραπεζικού συστήματος».
Το προεδρείο της οργάνωσης θα συναντηθεί αύριο με τη διοίκηση της τράπεζας στην Ελλάδα.




Tags:   BNP Paribas  

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα
Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα
Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, κατά τις νυχτερινές ώρες αναμένονται πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Οι εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα στο επίκεντρο της συνάντησης
Οι εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα στο επίκεντρο της συνάντησης
Οι εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα βρέθηκαν στο επίκεντρο των συνομιλιών που είχε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στη συνάντηση που είχε με την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας
 «Δύο Θεοί»
«Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Δύο Θεοί» στο Studio Μαυρομιχάλη, το βράδυ των Χριστουγέννων»
Το Pro.com.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 1 από τις 5 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε το βραβευμένο ως καλύτερο έργο το 1999 στα βραβεία ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ: «Δύο Θεοί». Το έργο παίζεται στο  Studio Μαυρομιχάλη και οι προσκλήσεις ισχύουν για την παράσταση της 25/12/2011, ανήμερα Χριστουγέννων στις  19:00 .
Τελευταία Σχόλια