Άνοιξε μέτωπο ο Μητσοτάκης

greek 18/11/2011
Ευθεία επίθεση κατά του στενού συνεργάτη του Α. Σαμαρά, Φαήλου Κρανιδιώτη, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω ραδιοφωνικού σταθμού.
Είχαμε επισημάνει προ ημερών ότι ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται σοβαρά την σταδιακή απομάκρυνση του φιλελεύθερου κομματιού του κόμματος, στο οποίο ανήκει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η απάντηση ήταν άμεση και ηχηρή. Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «όψιμο νεοδημοκράτη» τον σύμβουλο του Σαμαρά, Φαήλο Κρανιδιώτη, καταλογίζοντάς του παρουσία και τοποθετήσεις που είναι διχαστικές για το κόμμα.
"Είναι όψιμος Νεοδημοκράτης. Γνωρίζω τους αγώνες του για τον Οτσαλάν και τον Αραφάτ, όχι όμως και για τη Νέα Δημοκρατία. Γι' αυτό δεν μπορεί να κάνει υποδείξεις σε εκλεγμένους βουλευτές της ΝΔ" τόνισε.
Παράλληλα, έκανε λόγο για πρόσωπα, χωρίς θεσμική ιδιότητα, που δεν βοηθούν την προσπάθεια της ΝΔ, καθώς προκαλούν διχασμό, αντί να προάγουν τη σύνθεση στο κόμμα.
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι με την επίθεση στο περιβάλλον Σαμαρά, ο κ. Μητσοτάκης θέλει να δείξει ότι δε φοβάται και μετράει τις δυνάμεις του μέσα στο κόμμα, σε περίπτωση που επέλθει οριστική ρήξη.





Σκότωσε τη γιαγιά του ''γιατί του είχε κάνει μάγια''
Σκότωσε τη γιαγιά του ''γιατί του είχε κάνει μάγια''
O 25χρόνος εγγονός της 85χρονης που βρέθηκε σήμερα το πρωί κατακρεουργημένη στην οδό Τσιμισκή, στην περιοχή του Πόρου Ηρακλείου, φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας της.
O Παπαδήμος πήρε το όπλο του!
O Παπαδήμος πήρε το όπλο του!
Οι εκλογές πάνε περίπατο... καθώς ο πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις τις επόμενες μέρες με τους πολιτικούς αρχηγούς για την στήριξη της κυβέρνησης.
Κύμα κακοκαιρίας στην Αχαΐα
Κύμα κακοκαιρίας στην Αχαΐα
Χιονοπτώσεις στα ορεινά, βροχοπτώσεις στα πεδινά και πτώση της θερμοκρασίας είναι τα χαρακτηριστικά του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την Αχαΐα.
Τελευταία Σχόλια