"Δέχομαι επιθέσεις"

greek 17/11/2011
 
Η συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο ο Γ. Καρατζαφέρης.
 
"Η συνεχής αύξηση των ποσοστών δημοφιλίας, όσο και η πίστωση που μου έγινε από τον Τύπο για την συμβολή μου στις εξελίξεις, με έχουν πείσει ότι θα δεχθώ αυτού του είδους τις επιθέσεις" ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
 
Παράλληλα συμβούλεψε τους βουλευτές του να κρατάνε χαμηλούς τόνους και να μην προκαλούν, ούτε να απαντούν σε ανυπόστατες κατηγορίες, ενώ επανέλαβε αυτό που είπε στη Βουλή: "Όποιος δεν έχει επιχειρήματα καταφεύγει στην αόριστη καταγγελία και σε ύβρεις. Όταν το καραβάνι προχωράει και γαβγίζουν τα σκυλιά, δεν σταματάει. Πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για πεκινουά και κανίς. Τίποτε άλλο".
 
Φυσικά δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την επίθεση που δέχτηκε το κόμμα του από τον Χάρη Καστανίδη: "Αισθάνεται θλίψη και είναι λίγο πικραμένος που έχασε το υπουργείο του. Πολλές φορές δεν ελέγχει τα νεύρα του. Δεν είναι κακό παιδί. Τον συμπαθώ. Προσπαθεί να πάρει την αριστερή πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ. Έχει ένα κόστος το γεγονός ότι παρέσυρε τον κ. Παπανδρέου στο θέμα του δημοψηφίσματος. Μακάρι να μην το είχε κάνει αυτό".





"Tο ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια εδώ"
"Tο ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια εδώ"
Κίνηση "για μια Νέα σοσιαλδημοκρατική Συμφωνία" συγκρότησαν οι  Γ. Θωμάς, Β. Μαλέσιος, Σ. Μανίκας, Γ. Νικολάου και Μ. Σταυρακάκης που είχαν παραιτηθεί από το Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ.
Πήγε στο καφενείο να...αυτοκτονήσει
Πήγε στο καφενείο να...αυτοκτονήσει
Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει ένας 43χρονος από την ευρύτερη περιοχή του Κάμπου της Ηλείας, το μεσημέρι του Σαββάτου.
 
Με 7 εκατ. ευρώ συμμετέχει η MIG στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Attica
Με 7 εκατ. ευρώ συμμετέχει η MIG στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Attica Group
Επισημαίνεται ότι το ποσό αντιστοιχεί σε 23.333.334 νέες μετοχές της Attica, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Το ανωτέρω ποσό αντιστοιχεί σε μέρος της υφιστάμενης άμεσης και έμμεσης συμμετοχής της MIG στην Attica.
Τελευταία Σχόλια