"Δώστε μας στοιχεία"

greek 11/1/2012

Επιστολή στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης καλώντας τον να παρουσιάσει στοιχεία για την ανασφάλιστη εργασία στον τουρισμό, καθώς ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τους τουριστικούς επιχειρηματίες ως «πρωταθλητές στη μαύρη και ανασφάλιστη εργασία…». Παράλληλα τον κάλεσε να παραθέσει αντίστοιχα στοιχεία για τους υπόλοιπους κλάδους της οικονομίας, ώστε να είναι δυνατή η σύγκριση.
   
Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα μας, η συνεργασία εργαζομένων και εργοδοτών για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και της οικονομίας της χώρας είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, τόνισε ο κ. Ανδρεάδης και συμπλήρωσε ότι δηλώσεις που δυναμιτίζουν το απαραίτητο κλίμα συνεννόησης, ενόψει και της επικείμενης συνάντησής μας, κάθε άλλο παρά χρήσιμες είναι.

   
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδίων και Τουρισμού (WTTC), το 2011 το σύνολο των άμεσα και έμμεσα απασχολουμένων με τον τουρισμό στη χώρα μας ήταν 767.800 εργαζόμενοι. Εξ αυτών, οι 332.300 ήταν οι απασχολούμενοι στις αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις.

 




Tags:   ΓΣΕΕ , ΣΕΤΕ  

Υποψήφιος ο Τζουμάκας για την προεδρία
Την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρωην βουλευτής του κόμματος Στέφανος Τζουμάκας.
Έργα ανάπλασης στην Έδεσσα
Έργα ανάπλασης στην Έδεσσα
Η Έδεσσα είναι ξακουστή για τους καταρράκτες της και ακριβώς αυτό το στοιχείο, το νερό, θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο ο δήμος. 
Άνοδος για τρίτη μέρα στο Χ.Α.
Άνοδος για τρίτη μέρα στο Χ.Α.
Με υψηλά κέρδη έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας.O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 644,94 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 2,02%.
Τελευταία Σχόλια